Resident Evil 7 Biohazard CPY Tarafından Kırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 24 Ocak 2017'de Denuvo x64 ile korunan oyun 5 gün içinde kırıldı. Çok şaşırdım. En erken kırılan Denuvo'lu oyun herhalde bu oldu. Geliştirici firma adına üzüldüm. Zira oyunun satışları çok iyi gidiyordu. CPY, oyunun release sürümü yani Update 1 dahil olmayan sürümünü kırmış. Ayrıca DLC'ler de dahilmiş. Buyrun NFO resmi.

nfo-render.png

Cidden ya ben böyle oyunları oynayamıyorum. Anca videolarını izleyebiliyorum. Korkarsak video çeken kişiyle korkarız mantığı. :D
Aynen bende baya bir izledim.:D Oyun Delisi'ni izliyorum yanına arkadaşını alıyor süper sarıyor. :D

Peki bu Denuvo nedir ? :) Ben de çok soru soruyorum

Daha öncede dediğim gibi korsanı böyle saçma korumalarla engelleyemezsiniz! Korsanı ancak uygun fiyatlarla engelleyebilirsiniz. Bu arada bende şaşırdım bu kadar kısa sürede kırılmasına. :)

Daha öncede dediğim gibi korsanı böyle saçma korumalarla engelleyemezsiniz! Korsanı ancak uygun fiyatlarla engelleyebilirsiniz. Bu arada bende şaşırdım bu kadar kısa sürede kırılmasına. :)
Haklısınız. 6 7 saatlik oyunu 180 TL gibi bir fiyata satmaya çalışırsan daha çok oyunlarını kırarlar. Herkesin gücü yetmeyebilir oyunu almaya. Alan orijinal alıyor zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı