Reyonxtr.com Get alışverişinde dolandırıcılık

Bu bile almamanız için yeterliydi.
Ekran Alıntısı.JPG

Bu Türkçe ile zaten ben dolandırıcıyım diye bağırıyor. Savcılığa verin bir de kimlik hırsızlığından girsin. Gerçek Tolga Çevik'e de ulaşın. Onu da konuya dahil edin.
Eğer ismini de komedyen olan Tolga Çevik'ten aldıysa konu üzücü ama.

Damn, man has sense of humour.

Bu Türkçe ile zaten ben dolandırıcıyım diye bağırıyor. Savcılığa verin bir de kimlik hırsızlığından girsin. Gerçek Tolga Çevik'e de ulaşın. Onu da konuya dahil edin.
Geçmiş olsun @Ecanata. Vakit kaybetmeden savcılığa başvurun. @Recep Baltaş bey birşeyler bulabilir miyim diye baktım ama kimlik bilgileri/numarası kuvvetle muhtemel sahte. Savcılığa kimlik görsellerinide beyan edin.

Geçmiş olsun @Ecanata. Vakit kaybetmeden savcılığa başvurun. @Recep Baltaş bey bir şeyler bulabilir miyim diye baktım ama kimlik bilgileri/numarası kuvvetle muhtemel sahte. Savcılığa kimlik görsellerini de beyan edin.

Minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır. O adam o resmi bu kadar rahat sağa sola atabiliyorsa vardır bir bildiği.

Yeni dolandırıcılık taktiklerinden bir kaçı bu sadece. Bir de bunun gibi araç kiralama siteleri mevcut. Bankayı arayıp durumu belirtirseniz eğer karşı tarafın hesabına bloke koyar ve dava açar. Sizin gibi bir çok şikayet varsa zaten yargıya taşınır bu konu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı