Reyonxtr.com Get alışverişinde dolandırıcılık

Etbis'e kayıtlı olmayan ne idiğü belirsiz siteden iade falan alamaz. Üzücü ama geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Alan kişi adına çok üzüldüm. Belkide sizin icra katibiyim diye dava açmanızı engelliyor. Belki icra katibi değil davacı olup gerçeği öğrenebilirsiniz.

Alan kişi adına çok üzüldüm. Belkide sizin icra katibiyim diye dava açmanızı engelliyor. Belki icra katibi değil davacı olup gerçeği öğrenebilirsiniz.
İcra katibi adama dava açılmaz diye bir kaide yok. Ama benzer bir oltalama babama scam mobil bankacılık sistemi ile yapıldı. Yapan bulundu ama para iadesi yapmadı. Hapis cezasına çevirdi cezayı.

Ben banka ile görüştüm eft işlemini cumartesi günü yaptım ancak durumu farkettiğim zaman yani pazartesi gece bankadan iade talebi oluşturdum ama para eğer karşı tarafa geçtiyse iade olmayabilir dediler. Yolladığım hesap akbank a ait ben qnb den yolladım. Akbank ile de görüşmeli miyim?

Ben banka ile görüştüm eft işlemini cumartesi günü yaptım ancak durumu farkettiğim zaman yani pazartesi gece bankadan iade talebi oluşturdum ama para eğer karşı tarafa geçtiyse iade olmayabilir dediler. Yolladığım hesap akbank a ait ben qnb den yolladım. Akbank ile de görüşmeli miyim?
Saniyesinde çekilmiştir hocam. Ters ibraz yapmamanız için hızlıca çekiyorlar genelde. Dilekçe yazıp savcılığa verin çekildiyse. Ama adamın bulunması 1-1.5 sene sürecek ve adam cezayı hapis cezasına çevirebilecek. Paranızı geri almanız zor bir ihtimal çekildiyse.

İyi geceler arkadaşlar, reyonxtr.com sitesinden 5500 liraya get ile bir laptop aldım ancak ödeme yaptıktan sonra satıcı ile iletişim kuramıyorum. Beni engelledi, ürünü de kargolamadı. Sitede siparişlerim kısmında yer alan ürün de bir süre sonra kayboldu. Şimdi ortada ürün de yok para da yok. Parayı yolladığım hesap Akbank Tosla hesabı, paramı geri alabilir miyim nasıl bir çözüm önerirsiniz?
Hp bir laptop facebook gruplarında dönüyordu. Geçmiş olsun.
Yorumları okudum ve çok üzüldüm. İnşallah hallolur.

Site, sitedeki videonun kanal adının farklı olması, 1 abone olması, yoruma kapalı olması, sitenin performansının çok kötü olması vs. vs. Bile ben dolandırıcıyım, seni dolandıracağım diye bas bas bağırıyor. Üzüldüm adınıza. Ama geçmiş olsun adamı bulun dava açın o uğraşsın.

Tolsadan SS atar mısınız aldığınıza dair kanıt olarak?
Screenshot_2021-12-25-21-44-44-828_com.finansbank.mobile.cepsube.jpg

Gönderdiğim hesap tosla ya ait. Ben qnb den yolladım parayı. Aldığım site ise reconxtr.com

Son düzenleme:
Siteden alışveriş yaptığımın, satıcı ile WhatsApp görüşmelerimin ve EFT gönderimin ekran görüntüsü var. Hatta satıcı adliyede icra katibi olduğunu söyleyip kimlik fotoğrafı bile attı sonra geri sildi ama onun da ekran görüntüsünü aldım. Reklam falan yapmıyorum kızım için almak istedim bilgisayarı. Üstelik kredi çekip yolladım.
Tüm konuşma ve banka EFT ekran görüntüleri de mevcut.

Eki Görüntüle 1253899

Eki Görüntüle 1253898
Bu Türkçe ile zaten ben dolandırıcıyım diye bağırıyor. Savcılığa verin bir de kimlik hırsızlığından girsin. Gerçek Tolga Çevik'e de ulaşın. Onu da konuya dahil edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı