RGB muhabbeti sıkmadı mı?

Abartı ama yine belirli renkler olduğu için pavyon varoşluğunda değil. Gece kulübü veya Cyberpunk teması diyelim. :D

Işıklandırma güzel de marka yazılarını görmek beni rahatsız ediyor. Üstünde hoplaya zıplaya her baktığımda Ultra Super GTX-RTX 5900 Ti görmek pek estetik gelmiyor. Her ekrana baktığımda bembeyaz ViewSonic görmek, fareye baktığımda Logitech yazısı görmek; bilmiyorum benim odağımı dağıtıyor.

Bu marka yazısını çok dikkatli kullanabilen tek marka Apple bana kalırsa. Yazı kullanmamaya çok özen gösteriyorlar, ancak mecbur kaldıklarında da göze batmaması için elinden geleni yapıyorlar kanımca.
Katılıyorum. Logo eyvallah ama neredeyse ürün koduna kadar yazacak olanlar itici.

RGB severim güzeldir ama piyasada RGB kasa olmaması gibi durumlar çok sıkıcı. Uygun fiyatlı düzgün özellikler veren kasa bulmak istiyorum 400 liralık ışık ve plastik karışımı olan kasalar görüyorum sadece. Fanları ışıksız düzgün özellikleri olan kasa bulmak zor.


Tabi RGB kasa bu şekilde olunca çok güzel.

.

Gibi kasalar yerine ışıksız adam akıllı kasa olsa fena olmaz...
Sırf bunlar yüzünden ucuz kasa bulamıyorum.

Tadında (A)RGB iyi oluyor bence. Işık verme amacıyla değil kendini belli etme amacıyla kullanılması daha iyi oluyor. Sisteme sade bir asalet katıyor. Hatta bu yeni moda olan küçük ekranları da beğeniyorum.
Sonda bahsettiğiniz nedir?
 
@oscorp Adreslenebilir RGB'ler değil çünkü onlar gücü harici alıyor ama evet düz LED'li ya da adreslenemez RGB'ler anakartınız osurmasın diye gazını alıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
X570 Aqua zaten sınırlı sayıda bir model ve çok bilgi yok.

Galax HOF zaten 3Dmark Hall Of Fame girip yüksek skorların hangi üretici ile yapıldığına bakmaları yeter 😉
Galax WTF ve EX modelleri de çok övdüğümüz Gaming Trio, ROG Strix'lere kafa tutacak kalitede hocam. Ben Gaming Trio kullanmama rağmen gönül rahatlığıyla söylüyorum bunu. Asrock yılların kalitesi zaten Taichi kalitesini herkes bilir. İnsanların artık marka fanatikliğini bir kenara bırakıp ürün bazında bakması lazım olaya.
 
Eve giderim, kahvemi hazırlar oturur 15 dakika, yarım saat muhabbet ederim. Karizmanın öz evladı.
IMG_20200704_155731.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı