RGB muhabbeti sıkmadı mı?

Normalde RGB delisi birisi olmasam da şu sıralar WS2812B ledlere kafayı taktım :D Odaya döşeyeceğim şu ledlerden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Geçen trafikte bir Doblo'da RGB LED gördüm, bagaj kapağına yapıştırmıştı.

Ben ekipman hariç pek sevmiyorum ( klavye, mouse) özellikle kasadaki RGB gece rahatsız ediyor karanlıkta oynayan insanları.
 
Ben kasanin icindeki RGB zimbirtilarini takmiyorum bile. RGB klavyeyi de genelde tek renk beyaz ya da kirmizi yaparim. Ama urun alirken benim icin pozitif ya da negatif secim unsuru olusturmaz. Performansi iyiyse alirim, RGB komponentlerini kullanmam.

Gecen sunu aldim, RGB baglantisiz simsiyah kullaniyorum.

Cooler Master Liquid ML240L RGB Led Fanlı İşlemci Sıvı Fiyatı

Pratik bir kullanimi olsaydi alirdim. Ornegin CPU sogutucusunun rengi CPU nin sicakligina gore degisseydi o zaman kullanirdim. 60-70 arasi turuncu, 70+ kirmizi, 30-40 arasi mavi gibi olsa amaca hizmet ederdi. Bom bos goz alan renk yalnizca, gereksiz : )
RGB var diye almak ne kadar saçmaysa RGB var diye almamak o kadar saçma. Dediğiniz gibi performans birinci önceliğimiz olmalı. Yani 1-2 tık yaparak kapatabiliriz, sıkıntı değil.

Hayir sikmadi en son ismarladigim sey budur. 2 haftaya falan gelecek :)
Mousepad bile RGB daha ne olsun :)
Hocam affedersiniz ama sizinki artık 💩'unu çıkartmak. :D

Böyle bir konu vb. bir şey olursa beni etiketlemezseniz darılırım 🙂
Hocam bizim konunun başındaki siyah tema fikrimizin başı kel mi? :D

Bak bu o kadar gözüme batmadı. Yine fazla ama temiz duruyor. Çoğu arkadaş belirli renkler veya tek renk kullandığını söylemiş. Böylesi rengarenk kullanmaktan daha şık.

Diğer parçalarda değil ama fanlarda LED önemlidir, fanlar elektrik akımıyla döndüğü gibi boşta dönerse de kendisi elektrik akımı oluşturacaktır yani ters akım, fanlarınız ilk harekete başladıktan sonra hareket esnasında ilk harekete başlamasına göre daha az akım çekecektir, araçların uzun yolda daha az yakması ya da uçağın benzini en çok kalkarken harcaması gibi, anakarttan düzenli bir akım gelecektir, sonuç olarak fanlar döndüğü sırada kendisi de bir miktar elektrik üretip ters akıma sebep olacaktır bu da anakartınız üzerinde biriken statik elektriğe sebep olur zamanla ses kartınız arıza verebelir ya da diğer parçalar. LED ' in yapılış amacı aslında bence budur daha sonra olay RGB'ye döndü ama RGB de nihayetinde bir LED olduğu için yapılan tercih bence doğrudur, RGB olmasa da LED' li fanlar tercih edin
RGB'ler fanların gazını mı alıyor yani?
Çok ışık göz yoruyor. Ben bu kasayı kullanıyorum. Çok güzel kasa.
Eki Görüntüle 611427
Mis.
 
@oscorp Adreslenebilir RGB'ler değil çünkü onlar gücü harici alıyor ama evet düz LED'li ya da adreslenemez RGB'ler anakartınız osurmasın diye gazını alıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı