Resimdeki sorunu alıyorum. Driver'i anakartın sitesinden yükledim sıkıntı yok aygıt yöneticisinden de baktım. Ama ses ayarlarını yapabileceğim bu uygulama açılmıyor. Yabancı forumlara baktım sonuç oralarda da yok. Google üzerinde de bayağı araştırma yaptım hiçbir sonuca ulaşamıyorum.
Şu anki en son sürücüde çözüldü benim problemim.
Benim yazdığım şey bir çözüm değil ama çözüm olarak işaretleyen mod. arkadaş yanlış yapmış. Herkeste çözüm değil.
2 Ay oldu. Sıkıldım bir de saçma sapan beklemekten. Eski anakartımı bağladım tekrardan. Onda da DRAM ışığı yanıyor. Sistem Boot etmiyor kendini Her şey üst üste geldi
Sürüm 6.0.8751.12019/08/22 ROG Strix X570-F Gaming
var bende aynı sıkıntı bendede olmuştu bu sürümü yükledim düzeldi aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar denesin düzelecektir son güncellemede sıkıntı var anlaşılan
Sürüm 6.0.8751.12019/08/22 ROG Strix X570-F Gaming
var bende aynı sıkıntı bendede olmuştu bu sürümü yükledim düzeldi aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar denesin düzelecektir son güncellemede sıkıntı var anlaşılan
Selamlar. Önceki anakartım tamiri mümkün olmadığından yenisiyle değişim oldu. Pazartesi günü geldi yenisi. PC'ye az önce format attım yeniden. Sonuç aynı. Ses sürücüleri aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Çıldırmak üzereyim Ne olur yardım edin
Sürüm 6.0.8751.12019/08/22 ROG STRIX X570-F GAMING.
Var bende aynı sıkıntı bende de olmuştu bu sürümü yükledim düzeldi aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar denesin düzelecektir son güncellemede sıkıntı var anlaşılan.
Şu anki en son sürücüde çözüldü benim problemim.
Benim yazdığım şey bir çözüm değil ama çözüm olarak işaretleyen mod. arkadaş yanlış yapmış. Herkeste çözüm değil.
Anakart modelim ASUS ROG X570-F. Çok acayip bir durum var. PC ilk açıldığında ses öğeleri normal gözüküyor. Hiçbir sıkıntı yok. 10 dakika sonra birden ses kesiliyor. Virüsten şüpheleniyorum?
Merhabalar bende de aynı sorun var. Ayrıca Realtek Driver'ı yüklü olmasına rağmen aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Bilgisayardaki ses yürütücülerinden hiç ses gelmiyor.(kulaklık, hoparlör)
Sürücüleri ve driverlari tek tek denedim. Anakart sıfırı ile değişim yapıldı. Windows'a format attım. Sonuç hala aynı. Ses alamıyorum. HDMI ile TV'ye bağlıyken ses alabiliyorum sadece