MUBAREK
Kilopat
Daha fazla
Kolay gelsin arkadaşlar. Yaptığım araştırmalara bakarak söylemeliyim ki kronik bir ısınma problemi olan bir kart sanırım. Şöyle bir sıkıntım var. Yaşadığım sıkıntıyı anlatacak olursam, ekran kartı 144Hz'e sabitleyince oyun içinde 10 dakika geçmeden 82-83 derecelere çıkıyor. Aynı şekilde ekran kartını ve monitörü 60Hz'e sabitlediğimde ise 60-65 derecelerde seyrediyor. Bu sıkıntı büyütülecek bir sıkıntı mı? Güncelleme ile bu sorunlar çözülür mü?
Ekran kartım: GeForce RTX™ 2060 WINDFORCE OC 6G (rev. 2.0) | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkey
Sorunu ekran kartına undervolt yaparak çözdüm. Silinebilir.
Ekran kartım: GeForce RTX™ 2060 WINDFORCE OC 6G (rev. 2.0) | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkey
Sorunu ekran kartına undervolt yaparak çözdüm. Silinebilir.
Sorunu Undervolt yaparak çözdüm. Silinebilir.Kolay gelsin arkadaşlar. Yaptığım araştırmalara bakarak söylemeliyim ki kronik bir ısınma problemi olan bir kart sanırım. Şöyle bir sıkıntım var. Yaşadığım sıkıntıyı anlatacak olursam, ekran kartı 144Hz'e sabitleyince oyun içinde 10 dakika geçmeden 82-83 derecelere çıkıyor. Aynı şekilde ekran kartını ve monitörü 60Hz'e sabitlediğimde ise 60-65 derecelerde seyrediyor. Bu sıkıntı büyütülecek bir sıkıntı mı? Güncelleme ile bu sorunlar çözülür mü?
Son düzenleme: