RTX 2060S vs RX 5700

Çoğu forumda ASUS Dual serisi yerden yere vuruluyor özenilmeden üretildiği için. Isınmamasının sebebi güç tüketiminin düşük olması. 2060 Super fiyatına 5700XT satılıyor ki 5700XT 2060 Super'den çok daha iyi bir kart.
Evet fiyat olarak doğru indirime denk gelmeseydim sanırım ben de alamazdım. Hepsiburada indirimini yakalayıp 3700 gibi bir fiyat yerine 2850 TL'ye almıştım ben. Dediğiniz gibi 5700 XT daha üst bir kart evet ama ben yazılımsal olarak beğenemedim AMD kartları.

Bu kartlar üst seviye kartlar. Yazılım önemli fakat performans ana etken. 2060 Super ve 5700 XT aynı fiyatlarda. Fakat 5700 XT performans olarak 2070 Superden bile iyi bir kart. Bunu unutmamak gerek. Sadece önemli olan doğru markayı tercih etmek. ( Sapphire Nitro veya Asus Rog Strix vs. )

Sapphire Pulse AMD Radeon RX 5700XT 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) Fiyatı Bu modeli almayı düşünüyorum. Siz, sapphire pulse modeli hakkında ne düşünüyorsunuz, alınır mı?
Bu kartlar üst seviye kartlar. Yazılım önemli fakat performans ana etken. 2060 Super ve 5700 XT aynı fiyatlarda. Fakat 5700 XT performans olarak 2070 Superden bile iyi bir kart. Bunu unutmamak gerek. Sadece önemli olan doğru markayı tercih etmek. ( Sapphire Nitro veya Asus Rog Strix vs. )

Sapphire Pulse AMD Radeon RX 5700XT 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) Fiyatı Bu modeli almayı düşünüyorum. Siz, sapphire pulse modeli hakkında ne düşünüyorsunuz, alınır mı?
Kötü bir ekran kartı değil. Zaten Sapphire AMD ekran kartlarında kendini kanıtlamış bir marka. Fakat kötü yorum yapanlar görebilirsiniz diğer konularda. Alabilirseniz Sapphire RX 5700 XT + Nitro modelini alın veya Gigabyte‘ ın 3 fanlı modelini alabilirsiniz. Ben kendim Asus Rog Strix kullanıyorum.

Son düzenleme:
Pulse modelini çok önermem alacaksanız bence nitro modelini alın ya da strix alabiliyorsanız bence kesinlikle strix alın.
Evet evet performans olarak üst bir kart fakat ben çok fazla sıkıntı yaşadım oyunlardan atma vs ondan ötürü yazılım olarak çöp dedim. Yoksa nvidia fan boyluk yapmıyorum ama nvidia aldığın zaman genelde kafa biraz rahat oluyor sanki.

Pulse modelini çok önermem alacaksanız bence nitro modelini alın ya da strix alabiliyorsanız bence kesinlikle strix alın.

Evet evet performans olarak üst bir kart fakat ben çok fazla sıkıntı yaşadım oyunlardan atma vs ondan ötürü yazılım olarak çöp dedim. Yoksa nvidia fan boyluk yapmıyorum ama nvidia aldığın zaman genelde kafa biraz rahat oluyor sanki.
Kafa rahat edebilir tabi ki. Cep dolu olduğu sürece problem yok. Bizim amacımız uygun fiyatta en iyi performansı verebilecek ürünü tavsiye etmek. Yoksa al Rog Strix geç deriz her model için

Sapphire alacaksan bence alma ben pulse 5700 aldım iade edeceğim. Driver problemi var oyunlardan atıyor. Onun yerine 2060 al daha mantıklı. Ben de iade edip asus strix 2060 almayı planlıyorum.
Sapphire pulse rx5700 aldım. Oyunlardan atma yok fakat bazı eski oyunları sürücüye tanıtırsanız atmalar başlıyor. Tanıtmazsanız sıkıntı yok. Bilgilendirme için yazmak istedim.
5700x serisi için pulse modelleri gayet başarılı modellerdir. Nitro modelleri 3 fan olması ile öne geçiyor.

Sapphire pulse rx5700 aldım. Oyunlardan atma yok fakat bazı eski oyunları sürücüye tanıtırsanız atmalar başlıyor. Tanıtmazsanız sıkıntı yok. Bilgilendirme için yazmak istedim.

5700x serisi için pulse modelleri gayet başarılı modellerdir. Nitro modelleri 3 fan olması ile öne geçiyor.
Yani yazılım sorununu çözmüş olabilirler ben aldığımda sıkıntılıydı oyunlardan falan atıyodu yahut oyunları açarken hata veriyodu gpu driver güncelle diye. Ben de onun nazıyla püsürüyle uğraşmak istemedim iade edip RTX 2060S aldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı