RTX 2070 Sistem BF1 Düşük FPS Sorunu

utkudream

Decapat
Merhaba i5-9600K ve RTX 2070 ekran kartına sahibim. BF1 oyununda Ultra ayarlarda (ve diğer ayarlarda) düşük FPS alıyorum. YouTube'da izlediğim videolarda çok daha yüksek FPS alıyor. Bende ise 70 80 arası değişiyor. Sorunu çözebilecek var mı?

1590341875991.png

Merhaba i5-9600K ve RTX 2070 ekran kartına sahibim. BF1 oyununda Ultra ayarlarda (ve diğer ayarlarda) düşük FPS alıyorum. YouTube'da izlediğim videolarda çok daha yüksek FPS alıyor. Bende ise 70 80 arası değişiyor. Sorunu çözebilecek var mı?

Eki Görüntüle 572406

Genellikle o testler sıvı soğutma ile yapılıyor ondan olabilir.

Dx 12 kapalı, HDR kapalı, RTX kapalı, Future Frame Rendering Açık yapıp deneyin.
Genellikle o testler sıvı soğutma ile yapılıyor ondan olabilir.
Sıvı soğutma ve FPS ne alaka? Eski sistemimdeki bileşenleri kullanıyor. En az 120-130 fps alması gerek o işlemci ve gpu ile.

Corsair VS650 PSU
Corsair 16 GB 3000 MHz RAM
ASUS Z390P anakart
Düşük seviyede bir bileşen bulunmuyor. RAM çift kanaldır umarım. Onun da etkisi oluyor çünkü.
Afterburner'da GPU tarafında bir sürü gereksiz değerler açılmış. Şimdilik GPU kullanımını, sıcaklığı, çekirdek frekansını ve bellek frekansını açın. Diğer ayarları kapatabilirsiniz, tabi GPU için konuşuyorum. Hangisi GPU kullanımı tam anlaşılmıyor açıkçası. RTX yazan değer gibi geldi bana ama dediklerimi yapın, emin olalım.
Sonra çözünürlük ölçeklendirme ayarını kontrol edin hocam. GB hafıza kısıtlaması ayarını kapatın eğer açıksa.

Oyunu 1440p ultra ayarlarda GPU ölçeklendirme ayarını %120-150 aralığında bir yere çekmişseniz durum biraz normal gibi, eğer %100'deyse bu ayar FPS değerleriniz biraz düşük kalmış gibi. Kullanım oranlarında ve sıcaklıklarda da bir anormallik göremedim, oyun crackse orijinalini deneyin bir de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı