RTX 2070 sistem CoD Warzone Anti Aliasing sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Resul Kaya

Decapat
Herkese iyi forumlar. Sorunumu anlatıyorum; Warzone çıktığı zaman en başta çok sağlam oynuyordum herhangi bir sorun yoktu. Sonrasında 15 GB'lık güncelleme ile oyunda bayağı sorun oldu görüntüler yüklenmiyor. Uzaktaki binalar da titreme oluyor, gözükmüyor. Yanı açıkçası oyun katlanılamaz hale geldi. Ayarlar Ultra'da her şeyi de denedim, aşağıda sistemimi de paylaşacağım. Bir bilgisi veya tavsiyesi olan varsa bekliyorum. Ek olarak sorunu anlatan bir resim de bırakacağım.

Ekran Kartı: RTX 2070
Monitör: LG 144 HZ 2K 1ms
RAM: 16 GB 3200 MHz
C_a_l_l_ _o_f_ _D_u_t_y_®___ _M_o_d_e_r_n_ _W_a_r_f_a_r_e_®_________________________________ 3...jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun Multiplayer kısmında da benzer durumlar var. Her şey son ayarda ama bazı yerlerde piksel gölge görebilmek mümkün. En gıcık olan ise blurry olması. Oyunun bu tip şeylerde gerçekten mesai yapması gerektiğini düşünüyorum. Geri bildirim bırakacağım bakalım. Yakışmıyor yani. Sonuç olarak sizin sorununuz da oyundan.
Blurry için SMAA 1X yapabilirsin oyun çok daha keskin oluyor.

Ssd de yüklü oyun.

Filmic SMAA 2X daha uygun olmaz mı
Bende aynı oyunu oynuyordum. Üç gün önceye kadar sorun yoktu. Aniden böyle görüntü bozukluğu vb. tuhaf olaylar ortaya çıktı. Filmic SMAA2X yaparsam aşırı blur oluyor. Uzaktakileri görmek ölüm gibi. Bir tık altına çekince idare ediyor fakat görüntü yine leş heryer titriyor. (RTX 2060)

Dosya Ekleri

• ssd223123.jpg
    ssd223123.jpg
    234,9 KB · Görüntüleme: 83
Bende aynı oyunu oynuyordum. Üç gün önceye kadar sorun yoktu. Aniden böyle görüntü bozukluğu vb. tuhaf olaylar ortaya çıktı. Filmic SMAA2X yaparsam aşırı blur oluyor. Uzaktakileri görmek ölüm gibi. Bir tık altına çekince idare ediyor fakat görüntü yine leş heryer titriyor. (RTX 2060)
Ambient occlusion ve SSR kapalıda dursun. SMAA 1X yap, texture filter antisotropic normal yap.En iyi ayarlar bu şekilde neredeyse tüm ayarları denedim.

Ambient occlusion ve SSR kapalıda dursun. SMAA 1X yap, texture filter antisotropic normal yap.En iyi ayarlar bu şekilde neredeyse tüm ayarları denedim.
Tekrar denerim. Sizde de bu sorun yeni mi çıktı ? Benim beraber oynadığım bir arkadaşım da böyle problem yaşamaya başladı. Oyuna güncelleme geldikten sonra oldu. Tuhaf bir şekilde 10-15 FPS artışı var ama görüntü berbat. Kullandığı kart ROG STRIX 5700XT

Tekrar denerim. Sizde de bu sorun yeni mi çıktı ? Benim beraber oynadığım bir arkadaşım da böyle problem yaşamaya başladı. Oyuna güncelleme geldikten sonra oldu. Tuhaf bir şekilde 10-15 FPS artışı var ama görüntü berbat. Kullandığı kart ROG STRIX 5700XT
Evet son 2 3 haftadır var oyuna ilk başladığımda yoktu.

a
çözümü buldum bende de aynısı oluyordu amd ayarlarından örtüşme önleme yöntemini uygulama ayarlarını kullan yapınca düzeliyor.......
Çözüm bu değil denemediğim ayar kalmadı sadece azaltıyor bunlar ama tamamen yok etmiyor bir kere tutulunca bu hataya goz hep goruyor ve ıster ıstemez soguyorsun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı