RTX 2070 Super vs RTX 2070

Peki bu darboğaz ileride kartın ömrünün bitmesine sebep olur mu? Ayrıca super yerine 2070 almam daha mı mantıklı 1080p için.
2060 Super en mantıklı seçim olacaktır 1080p için. Ayrıca darboğaz ekran kartının değil işlemcinin ömrünü kısaltır.

2060 Super en mantıklı seçim olacaktır 1080p için. Ayrıca darboğaz ekran kartının değil işlemcinin ömrünü kısaltır.
Ama 2060 super fiyatı ile 2070 fiyatı aynı gibi bu fiyata 2070 alsam daha mantıklı bir seçim olmaz mı? Tamam darboğaz olur ama super deki kadar olur mu?

Ama 2060 super fiyatı ile 2070 fiyatı aynı gibi bu fiyata 2070 alsam daha mantıklı bir seçim olmaz mı? Tamam darboğaz olur ama super deki kadar olur mu?
Rtx 2070 bi tık üstün 2060 Superden. Tabii ki alınırken en iyisi alınmalı ama darboğaz da olursa işlemcine yazık olacak. Sistemini toplarken de yardımcı olmuştum sanırım sana. 2070 Super’deki darboğaz 2070’te olmaz ama yine de olacaktır 1080p olduğu için. Aslında oynadığın oyunları söylersen ona göre de yorumlayabiliriz. Belki de oynadığın oyunlarda darboğaz yapmayabilir bu kartlar.

Rtx 2070 bi tık üstün 2060 Superden. Tabii ki alınırken en iyisi alınmalı ama darboğaz da olursa işlemcine yazık olacak. Sistemini toplarken de yardımcı olmuştum sanırım sana. 2070 Super’deki darboğaz 2070’te olmaz ama yine de olacaktır 1080p olduğu için. Aslında oynadığın oyunları söylersen ona göre de yorumlayabiliriz. Belki de oynadığın oyunlarda darboğaz yapmayabilir bu kartlar.
Ben genelde CS:GO, Apex, Fortnite, Rainbow, Rage 2, PUBG gibi oyunları oynuyorum genellikle online rekabetçi oyunlar.

Şimdi 2070 superde 1080 p de darboğaz olur diyoruzda yayıncılar rtx 2080 ti ile low ayarlarda 1080 p yayın felan yapıyorlar onlar nasıl oluyor bilmediğimden soruyorum.
Bu oyunlarda darboğaz yaşamaz büyük ihtimalle(Cs hariç). 2070 alabilirsin.
He birde MSI NVIDIA GeForce RTX2070 Gaming Z 8GB 256Bit GDDR6 (DX12) Fiyatı bu ürünle yayınlarda fps düşüşü donma vs ile karşılaşmam değil mi?

Son düzenleme:
He birde MSI NVIDIA GeForce RTX2070 Gaming Z 8GB 256Bit GDDR6 (DX12) Fiyatı bu ürünle yayınlarda fps düşüşü donma vs ile karşılaşmam değil mi?
Yaşamazsın gayet iyi bi kart ama 200tl daha verebilirsen şunu öneririm, Asus RTX 2070 ROG-STRIX-RTX2070-O8G-GAMING 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hem OC versiyonlu hem de soğutması çok iyi.

O dediğin diğer konu hakkında fikrim yok fakat kesinlikle darboğaz yiyorlardır, 2080Ti çok çok güçlü bir kart çünkü.

Yaşamazsın gayet iyi bi kart ama 200tl daha verebilirsen şunu öneririm, Asus RTX 2070 ROG-STRIX-RTX2070-O8G-GAMING 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hem OC versiyonlu hem de soğutması çok iyi.

O dediğin diğer konu hakkında fikrim yok fakat kesinlikle darboğaz yiyorlardır, 2080Ti çok çok güçlü bir kart çünkü.
Peki bu ürünler arasında tek soğutma ve diğer OC gibi farklılıklar demi yani diğer mhz ler felan aynı. Birde yayında işlemciden mi güç alıyor ekran kartından mı?

Söylediğin oyunlarda darbogaz falan yaşamazsın. Aynı oyunları Gtx 1080 ti ile 1080 p de bende oynuyorum. Bazıları bu rekabetçi oyunların 1080 p low ayarlarda oynandığından bir haber. Tuturmuşlar 2k veya 4 k monitör. Bir türlü anlatamadık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı