RTX 2070 Super vs RTX 2070

Peki bu ürünler arasında tek soğutma ve diğer OC gibi farklılıklar demi yani diğer mhz ler felan aynı. Birde yayında işlemciden mi güç alıyor ekran kartından mı?
Bir fark yok kartlar arasında sadece OC versiyonlusu dediğim gibi. Yayınlarda işlemci gücün önemli işlemciden alıyor gücü. Sistemin fazlasıyla yeterli olacaktır yayın için ondan şüphen olmasın.

Söylediğin oyunlarda darbogaz falan yaşamazsın. Aynı oyunları Gtx 1080 ti ile 1080 p de bende oynuyorum. Bazıları bu rekabetçi oyunların 1080 p low ayarlarda oynandığından bir haber. Tuturmuşlar 2k veya 4 k monitör. Bir türlü anlatamadık.
Biz 2K monitörü önerirken hangi oyunları oynadığını bilmiyorduk sen bir şeyi zaten anlatmadın.

2070'te 1080p'de darboğaz yaşar.
1080p için RTX 2060 ya da RTX 2060 SUPER alın.
Nasıl yaşar ? Darboğazın anlamını biliyor musunuz?
2080TI bile alınır. Fazla gücün kime zararı var ? Önümüzde yeni çıkacak konsollar var. Bu konsollara çıkacak yeni ve bir o kadar da güçlü oyunlar var. İşlemci kullanımı %20 , ekran kartı kullanımı %70 diye direk darboğaz diyorsunuz.

Arkadaşlar konuyu çok dallandırmaya gerek yok kısa ve öz son bir soru sormak istiyorum. Ben genelde rekabetçi ve online fps oyunları oynuyorum, hiç bir şekilde hikaye yada single oyun oynamam sevmem de. Tek amacım fps oyunlarında hem yayınımı yapmak hemde oyunumu 1080p de donmadan oynamak istiyorum. Bunun için ileriye dönük olarak Gigabyte 2070 super mi yoksa msı rtx 2070 gamıng z modeli mi? İşlemcim 3700x her iki kartıda destekler ama 1080p de darboğaz olur diyorsunuz kısa ve öz 1080p de oynatır mı oynatmaz mı?
@Recep Baltaş
@Ali Güngör

Arkadaşlar konuyu çok dallandırmaya gerek yok kısa ve öz son bir soru sormak istiyorum. Ben genelde rekabetçi ve online fps oyunları oynuyorum, hiç bir şekilde hikaye yada single oyun oynamam sevmem de. Tek amacım fps oyunlarında hem yayınımı yapmak hemde oyunumu 1080p de donmadan oynamak istiyorum. Bunun için ileriye dönük olarak Gigabyte 2070 super mi yoksa msı rtx 2070 gamıng z modeli mi? İşlemcim 3700x her iki kartıda destekler ama 1080p de darboğaz olur diyorsunuz kısa ve öz 1080p de oynatır mı oynatmaz mı?
Bal gibi de oynatır kardeşim. İşlemcin de güçlü. Darboğazın D' si bile olmaz yani.
2070S alabilirseniz alın.

Bal gibi de oynatır kardeşim. İşlemcin de güçlü. Darboğazın D' si bile olmaz yani.
2070S alabilirseniz alın.
Ben almaktan yanayımda netteki videolarda 1080p de %1 fps 20 felan olunca bazı oyunlarda acaba olur mu dedim.

Ben almaktan yanayımda netteki videolarda 1080p de %1 fps 20 felan olunca bazı oyunlarda acaba olur mu dedim.
Bak burda daha iyisi de var. Alırken alabildiğinin en iyisini almaya bak. Hangi 2070 2080 kadar FPS verebilir? Darboğaz da öyle korkulacak bir şey değil. İşlemcinin tam güçte çalışmasıdır. Bu da daha yüksek FPS almanız anlamına geliyor.
3700X de öyle darboğaz yapabilecek bir işlemci değil. Bunun darboğaz yapacağı durum 1080p için 2080 SLI'dır.

@Recep Baltaş
@Ali Güngör
1660Ti bile yeter, gerisi sana kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı