RTX 2080 5000 TL!

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
GALAXY GeForce RTX 2080 8GB Ekran Kartı 28NSL6UCT7OK - Nanokatalog
Bence 12000-13000 TL sistem toplamak isteyenler için ideal olmuş.
12467.PNG

Galaxy nasıl bir firmadır cahilliğime verin.Güvenilirmidir, fan dizaynı, güç besleme üniteleri bilindik markalara göre nasıl ?

Fiyat olarak gerçekten iyiymiş.

Galaxy nasıl bir firmadır cahilliğime verin.Güvenilirmidir, fan dizaynı, güç besleme ünitleri bilindik markalara göre nasıl ?

Fiyat olarak gerçekten iyiymiş.
1070 Ti versiyonunu kullandım çok çok başarılı, soğutma olarak tek fanlı turbo modellere göre daha soğuk çalışıyor maksimum 65 görüyorum. Şatafata dış görünüşe yatırım yapmayıp malzemeye yatırım yapıyorlar güvenebilirsin modele.

GALAX aslında Nvidia'nın en büyük ekran kartı üreticilerinden biri. Fiyat olarak uygun kartları olmasina karşın ayrıca HOF gibi serileri yüksek performanslı kartlar üretti. HOFların güçlü fanları sayesinde aynı zamanda gayet güzel OC yapılıyordu. Fiyat olarak uygun kartları da hiç fena değil bence. Bir MSI ve ASUS değil belki ama Zotac, Gigabyte gibi markalarla yarışır. Hatta bence onlardan iyi kartları var.

1070 Ti versiyonunu kullandım çok çok başarılı, soğutma olarak tek fanlı turbo modellere göre daha soğuk çalışıyor maksimum 65 görüyorum. Şatafata dış görünüşe yatırım yapmayıp malzemeye yatırım yapıyorlar güvenebilirsin modele.
Sağol bilgilendirme için =) Bir arkadaşa sistem topluyoruz şuanda RTX kart bakıyordu haber veriyim baksın.

Bence en kalitelilerinden bir tanesi.
1000 serisi için EVGA derim.RTX modelleri arasında benim en çok hoşuma giden MSI'ın dizaynı oldu,kendim kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı