RTX 2080 5000 TL!

1070 Ti versiyonunu kullandım çok çok başarılı, soğutma olarak tek fanlı turbo modellere göre daha soğuk çalışıyor maksimum 65 görüyorum. Şatafata dış görünüşe yatırım yapmayıp malzemeye yatırım yapıyorlar güvenebilirsin modele.
Maksimum 65 derken hangi oyunda, hangi ayarlarda ve hangi çözünürlükte maksimum 65, öyle bir söyledin ki mübarek sanki Asus Poseidon.

Gecmis olsun. Palit alinmaz o zaman.
Kimseye tavsiye etmiyorum diğer modelleri bilmem ama Palit Dual serisi kötü. Değişim talebi gönderdim teknobiyotik' e ısrar ettim başka model ile değiştirin diye o derece moralim bozuldu.
Umarım öyle yaparlar gerekirse birazcık para koyarım ama gene de soğuk çalışan kart alırım. İlerde yanar gider o yazın. Gamerock serisi filan var zaten indirimlerde Strix, Gaming filan alınıyor ona.

GALAX tekrar mi GALAXY oldu yoksa GALAXY farkli bir firma mi?
GALAXY firmanın eski adı, yanlış hatırlamıyorsam KFA2 işe birleşince GALAX oldu. İlk mesajdaki ürün KFA2 mesela. Avrupa KFA2, Global olarak GALAX adı altında satışa sunuluyor ürünler. Hepsi aynı yani.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı