Şuan RTX 2080 4400 lira gibi bir fiyatta satışta. Partner kartlar 3600 veya 3800 lira civarında çıktığı takdirde aradaki fiyat farkına değer mi bilemiyorum. Sizce?5700xt alacak isen bekle. Çift fanlı özel soğutmalı modellerinden al.
Bazı oyunlarda evet ama bazı oyunlarda hayır. Apex de fps farkı 6-10 arası Nvidia seven oyunlarda ise fark 20fps olabiliyor. Testleri incelemen gerek ben rx5700 XT bekliyorum şuan. Bana göre değmez ama.Şuan RTX 2080 4400 lira gibi bir fiyatta satışta. Partner kartlar 3600 veya 3800 lira civarında çıktığı takdirde aradaki fiyat farkına değer mi bilemiyorum. Sizce?
Açıkçası değişen bir şey yok. Power Target kısmını %120 yaptım ancak TFT filan oynanıyor yoksa GPU'yu zorlayan oyunlarda kapanıyor. Sanırım mimari veya Driver yüzünden kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum. PSU olsa sadece ekran kartı kapanmaz diye düşünüyorum. Çünkü ekran kartı kapansa bile diğer tüm bileşenler çalışıyor. Yanlışsam düzeltin lütfen?@Kapitan
2 ve 3 fanlı modelleri bekle. Ek olarak 1-2 ay içerisinde RX5700 XT'nin kullanıcı inceleme ve geribildirimleri artacak. O zaman net bir sonuca varılır. İlk izlenim olarak RX5700 XT kesinlikle alınabilecek bir kart fakat ben de biraz bekleme ihtiyacı duyuyorum. İlk defa AMD ekran kartına geçiş yapacağım ve biraz daha gözlem yapmam lazım. 2 sene önce AMD işlemciye geçiş yaptığıma değdi, buna da değecek olduğuna emin olmak istiyorum.
Bu arada GTX 970 konusu açmıştın. Oyuna girince kapanıyordu. Ne oldu o? PSU'yu mu değiştirdin?
Eski sistemimde 1150 Anakart kullanıyordum. Onda herhangi bir sıkıntım yok hala çünkü. Ekran kartı rahatlıkla çalışıyor.@Kapitan
2 ve 3 fanlı modelleri bekle. Ek olarak 1-2 ay içerisinde RX5700 XT'nin kullanıcı inceleme ve geri bildirimleri artacak. O zaman net bir sonuca varılır. İlk izlenim olarak RX5700 XT kesinlikle alınabilecek bir kart fakat ben de biraz bekleme ihtiyacı duyuyorum. İlk defa AMD ekran kartına geçiş yapacağım ve biraz daha gözlem yapmam lazım. 2 sene önce AMD işlemciye geçiş yaptığıma değdi, buna da değecek olduğuna emin olmak istiyorum.
Bu arada GTX 970 konusu açmıştın. Oyuna girince kapanıyordu. Ne oldu o? PSU'yu mu değiştirdin?
Evet, zaten PSU'nun değerlerinde bir problem yoktu.Açıkçası değişen bir şey yok. Power Target kısmını %120 yaptım ancak TFT filan oynanıyor yoksa GPU'yu zorlayan oyunlarda kapanıyor. Sanırım mimari veya Driver yüzünden kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum. PSU olsa sadece ekran kartı kapanmaz diye düşünüyorum. Çünkü ekran kartı kapansa bile diğer tüm bileşenler çalışıyor. Yanlışsam düzeltin lütfen?
Artık açıkçası bıkkınlık geldiği için ekran kartı istiyorum. Yoruldum artık 1 ay Ryzen 3000 bekle 1 ay RX 5700XT bekle sonra bir de reddit'de ve videolarda bir sürü driver sorunu ve game crash sorunları var videolarda. Elimde gitmiyor almaya. Yani iki ucu daEvet, zaten PSU'nun değerlerinde bir problem yoktu.
Aradaki 1100 TL'ye değer diyorsun yani?RTX 2080 ve RTX 2080 ti... Bu iki karta AMD cevap veremedi veremez. Tıpkı GTX 1080ti da olduğu gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.