RTX 3060 Lenovo Legion modeli satışta

Bu ürünü alan bazı kişiler Windows Pro yüklemeyin tarzı açıklamalar yapıyorlar. Windows Home kurmak neden daha mantıklı bilen var mı ?
 
Bu ürünü alan bazı kişiler Windows Pro yüklemeyin tarzı açıklamalar yapıyorlar. Windows Home kurmak neden daha mantıklı bilen var mı ?
Bu cihazla alakası yok bildiğim kadarıyla. W10 pro daha çok kurumlar için piyasaya sürülüyor. Kişisel kullanımda w10 seçmek daha mantıklı. Youtubeden bi araştırın isterseniz. W10 ve pro farkını.
 
Şubattan beri bekliyordum sonunda Hepsiburada'daki 512 GB'lık modeli ve yanında 1TB 2280 Samsung M.2 SSD'yi toplamda 13.250₺ ye aldım. Hepsiburada İtopya'dan daha hesaplıya geldi, 250₺ farkla 1TB daha fazla kapasite oldu. İtopya'dan almayı düşünen varsa bu seçeneği de değerlendirebilir.

Nasıl aldınız hocam Hb'den ek SSD'yi? Bende kampanya veya başka bir şey görünmemekte.
 
Klavye ışığını kapatırsınız, Vantage'den sessiz kipe alırsınız, pil ayarlarını en iyi pil ömrüne getirirsiniz, hibrit modu açarsınız ve daha fazlası için ekranı 60hz ye çekerseniz 4-5 saat rahatlıkla alırsınız ama oyun oynamadığınızı varsayıyorum.

O adaptörü taşımak istemiyorsanız bu cihazlar type-c üzerinden Power Delivery destekliyor yani şarj edebilirsiniz. Daha hafif ve küçük adaptör taşırsınız biraz tuzlu ama değebilir ihtiyaca göre.

Eki Görüntüle 1160797
Gördüğünüz gibi yine oyun oynama performansı alamazsınız 100watt ile fakat gündelik tüm işlerinizi görürken yavaş da olsa şarj olur. 65 Watt ve 100 Watt arası kullanırken şarj, 45 Watt ve 65 Watt arası adaptör ise uyku/kapalı modunda şarj edebiliyor. Kablo v.s alırken desteklediği en yüksek A' ya da dikkat etmek gerek.

45 Watt aşağısı adaptörler ise işe yaramıyor bu arada.
Teşekkürler hocam bir de bu mux swicth nasıl açılıyor pcde ben pek anlamadım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı