HDMI kablosunu ekran kartına taktığından emin ol.
Arkadaşlar selam, son sürümde bir oyuna gireyim dedim. Özledik o kadar fakat dünyayı oluşturdum FPS düşük oluyor. Özellikle hızlıca fareyi sağa sola çevirirken, havadayken falan. Bu sorunu önceden de yaşamıştım ama ekran kartını kullanarak çözmüştüm. Fakat şimdi anlamadım sorunu, yardımcı olursanız sevinirim. Minecraft grafikleri de görsellerde mevcut. Teşekkürler![]()
Arkadaşlar selam, son sürümde bir oyuna gireyim dedim. Özledik o kadar fakat dünyayı oluşturdum FPS düşük oluyor. Özellikle hızlıca fareyi sağa sola çevirirken, havadayken falan. Bu sorunu önceden de yaşamıştım ama ekran kartını kullanarak çözmüştüm. Fakat şimdi anlamadım sorunu, yardımcı olursanız sevinirim. Minecraft grafikleri de görsellerde mevcut. Teşekkürler![]()
Hocam 3090 nasıl düşük performans veriyor ben de 3060 la 64 chunkta oynuyordum hiç kasma takılma olmuyordu.
Oyunu şahane de oynamanı önermemem çok fazla performans düşüşü yaşanıyor ve o kadar yüksek yığın mesafesine ihtiyacın olmadığını düşünüyorum. İstiyorsan simülasyon uzaklığını kısıp kullanabilirsin oda performansa çok etki eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.