RTX 3060 vs RX 6600 XT

Dual 6600 XT serin çalışıyor, alınabilir. İkinci ele güvenirsen Red Devil 6600 XT bulursun, süper kart. Nitro+ da iyidir.

3060 gideceksen 10K verme, az koyar 3060 Ti alırsın çoğunlukla indirime giriyor Ti modelleri. RT her iki kartta da açılıyor, 6600 XT'de daha kötü sadece RT performansı. Bütçe 10K'ya kadar gidiyorsa az bekle bir tane 3060 Ti'ya yapış.

Aynen aynen, forumda hem 6600XT hem 3060 kullanmış adam bile benim dediğimi söylerken sen burada AMD fanboyluğu yap.

Testlerle ortada kardeşim. Daha fazla lafa gerek yok. Siz NVIDIA fanboyları RT ve DLSS'e tutunmaya devam edin.

O halde her türlü Sapphire al. Şu "oyun için RTX 3060 al" diyen olursa dinleme. Neyin ne olduğu testlerle ortada.
Sadece test mi her şey? Bu yorumu yaparken oyun içi akıcılığı ve teknolojileri bir kenarı atıyoruz sanırım. Bu tarz yorumlarda bulunmak yerine mantıklı açıklamalar yaparsan herkes için daha yararlı olur.

Testlerle ortada kardeşim. Daha fazla lafa gerek yok. Siz NVIDIA fanboyları RT ve DLSS'e tutunmaya devam edin.
Testleri kastetmiyorum ben, AMD nin sürücü sorunları herkes tarafından biliniyor.
Forumda 6600 XT kullanmış adam oyunda stabil FPS alamıyor. Herkes yaşayacak diye bir şey yok ama genel olarak AMD kartların sürücü optimizasyonu ortada. Ha 10.000 TL verilmez o ayrı, daha ucuza bulunabilir 3060, hatta biraz farkla 3060 Ti.

Sadece test mi her şey? Bu yorumu yaparken oyun içi akıcılığı ve teknolojileri bir kenarı atıyoruz sanırım. Bu tarz yorumlarda bulunmak yerine mantıklı açıklamalar yaparsan herkes için daha yararlı olur.

RT oyun için önemli değil. Ayrıca DLSS rakibi FSR 2.0 diye bir şey var. Başka lafa gerek yok.
Testleri kastetmiyorum ben, AMD nin sürücü sorunları herkes tarafından biliniyor.
Forumda 6600 XT kullanmış adam oyunda stabil FPS alamıyor. Herkes yaşayacak diye bir şey yok ama genel olarak AMD kartların sürücü optimizasyonu ortada. Ha 10.000 TL verilmez o ayrı, daha ucuza bulunabilir 3060, hatta biraz farkla 3060 Ti.

RX 6600 XT o kadar fazla sorun çıkarmıyor. Çıkarırsa da çözülebilir. Ayrıca ileride sürücüler ile RX 6600 XT'nin farkı açacağı gerçeğini tartışmaya gerek yok bile.

Geçen burada birisi sorun yaşadı o stabilite bakımından sana da söyleyecektim. Sanıyorum PCIe 3.0 anakartta bazı oyunlarda veya 2K çözünürlükte PCIe 4.0 x8 veri yolu darboğaza uğruyor. Aynısı PCIe 4.0 anakartta olmuyor. Sen de B450 kullanınca bundan dolayı yaşamış olabilirsin.

Stabil FPS sıkıntısı varsa onu çözeriz, büyük ihtimalle işlemci ve RAM geri çekiyordur bazı şeyleri. Yoksa 6600 XT sağlıklı bir sistemde tek başına sorun yaşayan bir kart değil.

RT oyun için önemli değil. Ayrıca DLSS rakibi FSR 2.0 diye bir şey var. Başka lafa gerek yok.
RT gram umurumda değil. Rekabetçi oyunlarda ki farkı gözlerimle görüyorum iki kart arasında. 8300 civarına çok daha stabil deneyim yaşayacağım kart varken aynı paraya 6600 XT tercih etmem ben. Tabii 3060 9K olur 6600 XT 8 o zaman 6600 XT gayet de alınabilir. Yine söylüyorum. Siz gibi ezbere değil en tepe model 6600 XT'yi kullanarak yorum yapıyorum.

Son düzenleme:
RT gram umurumda değil. Rekabetçi oyunlarda ki farkı gözlerimle görüyorum iki kart arasında. 8300 civarına çok daha stabil deneyim yaşayacağım kart varken aynı paraya 6600 XT tercih etmem ben. Tabii 3060 9K olur 6600 XT 8 o zaman 6600 XT gayet de alınabilir. Yine söylüyorum. Siz gibi ezbere değil en tepe model 6600 XT'yi kullanarak yorum yapıyorum.

Madem öyle neden testlerde RX 6600 XT geçiyor rekabetçi oyunlar dahil? Kendi sistemine bir el at istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı