emin degilim ama gecen hafta cok uygun bir fiyatla stoktaydiBu hepsiburada ne aralıkla stoklara getiriyor
emin degilim ama gecen hafta cok uygun bir fiyatla stoktaydiBu hepsiburada ne aralıkla stoklara getiriyor
Saydığınız tüm markalardan daha iyinitro 5lerden daha iyi ama hala asus tuf lenovo loqtan daha kotu oldugunu dusunuyorum pek de kusursuz sayilmazlar
nitro 16daki beni cezbeden seyler sivi metal sogutmayla cok yukselmeyen islemci sicakliklari ve ekrani
Satıcıya stok gelince büyük ihtimalle bu haftaya yada önümüzdeki haftaya gelir daha ay yeni başladı.Bu hepsiburada ne aralıkla stoklara getiriyor
ben de oyle dusunuyorum fakat teknorya saticisindan kaynakli problem yasamak istemiyorumNitro 16 bu fiyatta alabileceginiz en iyi cihaz her anlamda.
7840hs tabiki daha iyi ama fiyat da önemli fiyatları yakınsa 7840hs tercih ederim.anladim tesekkur ederim peki 7735hs ve 7840hs arasinda ne dusunuyorsun
Bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum hocamben de oyle dusunuyorum fakat teknorya saticisindan kaynakli problem yasamak istemiyorum
hocam ekran karti olarak 4000 serisi almak istiyorum almisken de 4060 almak istiyorumRog strix al Acerden daha uygun fiyatlı
Satıcıdan kolay kolay problem yaşamazsın.ben de oyle dusunuyorum fakat teknorya saticisindan kaynakli problem yasamak istemiyorum
ben de oyle dusunuyorum fakat teknorya saticisindan kaynakli problem yasamak istemiyorum
Umarım sabaha kadar kalan 2 stok tükenmezde alabilirim.ben de oyle dusunuyorum fakat teknorya saticisindan kaynakli problem yasamak istemiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.