RTX 4060 vs RX 6700 XT

Bu arada şu an RX 580 kullanıyorum. Driverinden hiç memnun değilim. WattMan diye bir hatası var düşman başına. DDU ile komple driveri silip yeniden yüklemen gerekiyor.

Hocam zaten 500 ve 5000 serilerinde fazla görülen bir olay 4 yıldır RX 560 kullanıcısıyım bende fazla görüyorum bilerek daha dün RX 6650XT sipariş verdim.

Bu hata benim eski R7 240 kullanıyorken de başıma gelmişti.

Eski seri kartlarda görmen normal bende görüyordum RX 560 da.

Hocam zaten 500 ve 5000 serilerinde fazla görülen bir olay 4 yıldır RX 560 kullanıcısıyım bende fazla görüyorum bilerek daha dün RX 6650XT sipariş verdim.

Ben yine de 4060 Ti 16 GB seçmeye karar verdim. AMD bende zamanını doldurdu. AMD alanlar umarım hiç sorun yaşamazlar.

NVIDIA kartlardada yaşanılabilen bir durum. AMD kartlarda daha sık olsa da hem AMD hem NVIDIA tarafından kart kullanmış birisi olarak 6500XT kullanırken WattMan hatası alıyordum RX6600 geçince bu hatayı almadım şu an gayet stabil kullanıyorum.
Sen almadın ama bak tonlarca konu var bununla ilgili sürücü hataları vesaire. Ben olmayan bişeyi söylemiyorum.

Ben yine de 4060 Ti 16 GB seçmeye karar verdim. AMD bende zamanını doldurdu. AMD alanlar umarım hiç sorun yaşamazlar.

4060 Ti 16 GB fiyatina 4070 bulunuyordu en son. Bence ona bakın.

Şimdi baştaki soruyu tekrar sorabilir miyim? Hangi ekran kartını önerirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı