RTX 4070 Ti sistem alınır mı?

Altta var 2. M.2 SSD. 510 Flow küçük değil de neyse daha tartışmaya girmeyeceğim siz bilirsiniz.

Üst tarfta sadece kare küçük bir boşluk var 120mm lik. Önde iki adet 12cm cik fan takılabiliyor ve Total'de iki fanla birlikte geliyor. Ne NZXT sevdasıymış en azından 300 koyup H5 Flow alınmalı daha rahat bir kasa.

41200TL tutuyor bunlar.

Gelen mesajlara göre son durum bu oldu. @Ardablm @Kyrie Irving @balikeat @messinicocugu

Gpu:
https://www.hepsiburada.com/gigabyt...b-gddr6x-192-bit-ekran-karti-p-hbcv00003o3pj3

Cpu:

Anakart:

Ram:

Ssd:

Kasa:

Psu:

Sıvı Soğutma:

Aslında CPU'yu 7600 alıp sıvı soğutmayı iptal edip 4080'mi yapsam diye düşündüm ben de ama darboğaz yapar değil mi?

Sıvı soğutmayı iptal ederseniz düzgün performans alamazsınız o işlemciyle sürekli frekans kısacaktır. 4070 Ti'da iyidir. Üstteki 7700X sistemi alın.

Sıvı soğutmayı iptal ederseniz düzgün performans alamazsınız o işlemciyle sürekli frekans kısacaktır. 4070 Ti'da iyidir. Üstteki 7700X sistemi alın.
Haklısınız, o 7700x sistem mi yoksa hemen altına benim attığım diğer arkadaşların yorumlarına göre şekillenen sistem mi?

Aslında cpu'yu 7600 alıp sıvı soğutmayı iptal edip 4080'mi yapsam diye düşündüm ben de ama darboğaz yapar dimi?
Darboğaz darboğaz.. darboğaz düşük çözünürlükte olur. Bu kartlarla 2k hatta 4k oynayacaksın. O yüzden 4080 al, sonra soğutucu alırsın.

Daha sana dehşet bir monitor alacaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı