RTX2060 vs 1660 Ti vs RX590 Nitro

Çok teşekkür ederim rtx'te karar kıldım.

Anakart olarakta gigabyte b450 aorus elite düşünüyorum var mıdır bir fikriniz?

Teşekkür ederim aynı soruyu size de sorayım, anakart olarak gigabyte b450 aorus elite düşünüyorum bir fikriniz var mı?

Aslında bir de hava sirkülasyonu iyi bir kasa ihtiyacım var, hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum pek.
X470 daha iyi olur bence.

Çok teşekkür ederim rtx'te karar kıldım.

Anakart olarakta gigabyte b450 aorus elite düşünüyorum var mıdır bir fikriniz?

Teşekkür ederim aynı soruyu size de sorayım, anakart olarak gigabyte b450 aorus elite düşünüyorum bir fikriniz var mı?

Aslında bir de hava sirkülasyonu iyi bir kasa ihtiyacım var, hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum pek.
B450 Aorus Elite 3200+ mhz iyidir uzun yıllar sizi üzmeyecek bir anakart
Kasa olarak da Bunu öneririm

Kullanmadan bilemeyiz ama odanın durumı kasanın konumuna göre değişir aslında yinede siz bilirsiniz ama nzxt ye de yönelebilirsiniz o zaman

Aslında sağlam kasa ama önü pleksi olduğu için hava girişinde sıkıntısı olduğu söyleniyor. Bu sebeple önü pleksi değilde mesh kaplama olan şu modele yöneldim arkadaşın birinin de tavsiyesi üzerine
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MidT ATX MESH ÖN PANEL PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı