Rüyalarınızı anlatın

  • Konuyu başlatan kade
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 3B

kade

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
2.411
Makaleler
2
Çözümler
19
İlginç, güzel rüyalarınızı anlatın. Gülelim biraz 😄. Benim gördüğüm en ilginç rüyalardan birisi; kapalı ve karanlık havanın hüküm sürdüğü bir sabah, bir parkta salıncak sallıyordum. Enteresan olan kısım salıncakta peluş bir köpekbalığı vardı.
 
Bu konu benim için geldi sanki 😃.
 
İngiliz anahtarıyla gözümü gevşeterek çıkartıp tekrar takıyordum. Uyandığımda bu rüyayı görme sebebimi düşünürken yine rüyaya dalıp bu sefer diğer gözümü çıkarttım.
Akşam akşam iyi güldüm, sağ olun 😄.
Bu konu benim için geldi sanki 😃.
O konuyu görünce bu konuyu açmak aklıma geldi 🙂.
 
Sisli bir geceydi. Bir katil bıçakla, çarşıdan eve doğru yokuş aşağı kuzenlerimle beni kovalıyordu. Tam beni yakaladığı an her şey durdu ve kendimi gazetede gördüm. Öldüm mü bilmiyorum. O sırada uyandım.
 
İlk olarak bir tane rüyamda okuldan arkadaşlarım ile geziyor fakat rüya gördüğümü nasılsa anlıyordum. Hangi yılda olduğumuza bakmak amacı ile saatime baktığımda nasılsa bir şey beni engelliyordu. Neyse arkadaşlarım ile gezerken tekrar baktığımda 2020, birkaç dakika sonra baktığımda 2023, 2050,2090 diye gidiyordu. Aklıma acaba geleceği mi görüyorum diye bir düşünce geldi. Sonra bazı binaların kıpırdadığını görüyordum. Acaba odaklansam ne olduğunu görebilir miyim diye denediğimde binanın şu anki halinden gelecekteki haline ufak bir geçiş görüyordum. Bildiğiniz bina yıkıyor yenisi yapılıyor, modernleşiyor gibi gibi. Aynısını insanlara denediğimde ise bir tane arkadaşımın şu anki halinden en yaşlı haline hayatı gözlerimin önünde geçiyordu. Sonra rüyada uyandım ve nasılsa tekrar rüya gördüm.

İkinci rüyamda ise forumdan "ellie" profil fotoğrafı olan bir kız ile tanışıyor ve nasıl ise sevgili oluyordum 😅. Sonra arkadaşlarım ile beyoğlu'na gidiyor bir tane otobüsün arkasına tutunup adrenalin yaşıyorduk. Otobüs şoförü kızınca ben atladım arkadaşlarım devam ediyordu. Neyse sonra arkadaşlarım aradı bir yerde buluştuk ve şoför biz kovalıyor. 2 tane araba ile kaçıyoruz. Bir tanesinde arkadaşlarım bir tanesinde forumdan s*vgilim var. Garip olan şey arabayı klavye ile kullanıyoruz. Adamdan kaçtıktan sonra arkadaşlarım ve biz başka yollara gidiyoruz. Ben yeni s*vgilim ile romantik bir an yaşıyorum. Çok garip 2 tane rüyamı anlattım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı