Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şekilde postalamak lazım, çok büyük sorun olacak ileride.
Zaten büyük sorun haline geldiler. Sınır bölgelerindeki demografimizi değiştirdiler. Ayıca sağlık ve eğitim sistemine olan yüklerini bilmiyoruz. Kaçak çalışarak kaybedilen vergiler. Suriye'de idlip için ikinci afganistan deniyor. İçerideki cihatçı yapılanmaları tahmin etmek imkânsız. Türkiye zaten gelecek 20 yılını kaybetti. Daha da kötü olacak. Radikalizmi mevcut hükümet destekliyor.
 
Ben tam olayı anlayamadım. Şimdi Rusya Ukrayna'ya girdi 2 bölgeyi aldı. Avrupa, İngiltere ve Amerika gibi ülkelerde rusya'yı kınıyor falan değil mi? Ukrayna'nın savaşacak gücü yok Rusya'ya karşı.

Benim bir sorum var. Şimdi durduk yere neden böyle bir olay hortlatıldı. Yani gaz mı var veya bir şey mi oldu da durduk yere son zamanlarda sürekli bu gerginlik yaşanıyordu.
 
hocam, ülkemizdeki şartlı sığınmacıları Ukrayna'ya milis güç olarak yollama ihtimali hiç mi yok?
Hem o adamları orada savastiramazsin hem de Rusya'ya dolaylı yoldan savaş ilani etmiş olursun. Ne gerek var?

Şu an en doğrusu yapılıyor. Macron, Biden ve Avrupa'nın eteği tutuşmuş iken RTE Afrika ülkelerini gezerek anlaşmalar imzalıyor. Bırakalım Avrupa düşünsün. Bizim coğrafyamız zaten yangın yeri, biraz da onlar korkuyu evlerinde hissetsin.

Bu kadar baris ve refah yeter. Taviz vererek barışı sonsuza kadar surduremezsiniz çünkü karsinizda bundan güç alarak baskısını sürdürmeye çalışanlar her zaman olacaktır. Sen nasıl NATO olarak etkinliğini yükseltiyorsan onlar da bu etkinliğe cevap verecek elbet.
 
"-Biz arap değiliz" diyerek bir mesaj alıntıladım ve silinmiş 🙃🤠.
 
Azerbaycan ile Rusya, müttefiklik anlaşması imzaladı. Olası Rus-NATO savaşında otomatik olarak Azerbaycan ile savaşta sayılacağız.
Bu nə vaziyettir? Hani qan qardaşıydık? Şaka bir yana karışık durum cidden.
 
Hem o adamları orada savastiramazsin hem de Rusya'ya dolaylı yoldan savaş olani etmiş olursun.

Şu an en doğrusu yapılıyor. Macron, Biden'in ve Avrupa'nın eteği tutuşmuş iken RTE Afrika ülkelerini gezerek anlaşmalar imzalıyor. Bırakalım Avrupa düşünsün. Bizim coğrafyamız zaten yangın yeri, biraz da onlar korkuyu evlerinde hissetsin.

Bu kadar baris ve refah yeter. Taviz vererek barışı sonsuza kadar surduremezsiniz çünkü karsinizda bundan güç alarak baskısını sürdürmeye çalışanlar her zaman olacaktır sen nasıl NATO olarak etkinliğini yükseltiyorsan.
Avrupa'nın pek umurunda değil. Ayrıca zaten Türkiye sınır bekçisi olmuş vaziyette. Ekonomik olarak avrupanın sömürgesi durumundayız. İki arada bir derede...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı