Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece bir öngörü. Hem Türkiye çok mu güçlü sanki?
O askeriyede güçlü olmayan Türkiye, Ermenistan ve Suriye savaşlarında Rus destekli orduları şamar oğlanına çevirdi ama sen bilirsin. Rusları gözünüzde abartmayın. 2. Dünya Savaşı'nda, ABD'nin desteği olmasa tüm topraklarını kaybedecekti. Ona rağmen 20-25 milyon arası kayıp verdi. Çeçenistan Savaşı'nda da aynı şekilde. 2 günde ele geçiririz dediği yerler, kendilerine mezar oldu. Savaş suçu işleyerek sivil halkı bombaladılar. Tıpkı Ukrayna'ya yaptıkları gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hatani kabul etmek goremiyorum benmi körüm sen mi akıl saglıgını yitirdin?
Çok agrasifsin. Öncelikle senin arkadaşın değilim. Saygılı ol ve haddini bil. Herkes hata yapabilir ve hala uzatmaya çalışıyosun. Dediğim her yanlış laf için özür dilerim. Bu konudan çıkıp gitmen ve birdaha dönmemen dileğiyle.
 
O askeriyede güçlü olmayan Türkiye, Ermenistan ve Suriye savaşlarında Rus destekli orduları şamar oğlanına çevirdi ama sen bilirsin. Rus'ları gözünüzde abartmayın. 2. dünya savaşı'nda, ABD'nin desteği olmasa tüm topraklarını kaybedecekti. Ona rağmen 20-25 milyon arası kayıp verdi. Çeçenistan savaşı'nda da aynı şekilde. 2 günde ele geçirirz dediği yerler, kendilerine mezar oldu. Savaş suçu işleyerek sivil halkı bombaladılar. Tıpkı Ukrayna'ya yaptıkları gibi.

Rus ekonomisi kötü olsa da askeri olarak hala çok güçlüler gereksiz fazla gömmüşsün.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı