Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence hangi partiye oy verdiğini tahmin etmek hiç zor değil.

FMjmOpFXsAkgo3C.jpeg

Son düzenleme:
Tamam Rusya'yı swiftten çıkarıyorlar, olmayacak şey diyordum ama oldu. Yalnız bu olay direkt Türkiye'yi de etkileyecek. Ben anlamıyorum tamam Rusya burada kötü adam rolünde öyle yaptırım, böyle yaptırım uygulanıyor da Amerika nükleer silah üretiyor yalanıyla diye Irak'a girdi ortalığı dümdüz etti o kadar sivil öldürdü. Ne bir tane yaptırım oldu ne bir şey?

Batı tarafı kimi kötü ilan ederse haklı ve haksız da olsan istediğini yapıyor, sundukları gerekçe yalan olabilir, ortalığı manipüle edebilirler hiç sorun değil. Olan olduktan ve unutulduktan bir özür diliyorlar onu da kimse bilmiyor. Çin öte yandan Uygurları toplar, terörist der Batı'nın gücü yetmediği ve üretim için göbekten bağlı olduğundan ağzını açamaz aynı Amerika'ya Irak karşısında açılmadığı gibi. Yanlış bir durum güçlü olan tamamen haklı oluyor yarın öbür gün Türkiye de bu topun ağzına girerse sesini kimseye duyuramaz.

Tamam Rusya'yı swiftten çıkarıyorlar, olmayacak şey diyordum ama oldu. Yalnız bu olay direkt Türkiye'yi de etkileyecek. Ben anlamıyorum tamam Rusya burada kötü adam rolünde öyle yaptırım, böyle yaptırım uygulanıyor da Amerika nükleer silah üretiyor yalanıyla diye Irak'a girdi ortalığı dümdüz etti o kadar sivil öldürdü. Ne bir tane yaptırım oldu ne bir şey?

Batı tarafı kimi kötü ilan ederse haklı ve haksız da olsan istediğini yapıyor, sundukları gerekçe yalan olabilir, ortalığı manipüle edebilirler hiç sorun değil. Olan olduktan ve unutulduktan bir özür diliyorlar onu da kimse bilmiyor. Çin öte yandan Uygurları toplar, terörist der Batı'nın gücü yetmediği ve üretim için göbekten bağlı olduğundan ağzını açamaz aynı Amerika'ya Irak karşısında açılmadığı gibi. Yanlış bir durum güçlü olan tamamen haklı oluyor yarın öbür gün Türkiye de bu topun ağzına girerse sesini kimseye duyuramaz.
Vay be gerçekten swiftten çıkarıyorlar. Ben çıkarmazlar diye düşünüyordum fakat swiftten çıkaracak noktaya geldiyse, işler gittikçe daha da kritikleşmeye başlamış demektir. Rusya'ya geçmiş olsun fakat acısını bizlerde çok feci çekeceğiz.

Son durum nedir?
Ukrayna'da çatışmalar devam ediyor. AB tarafından ağır bir yaptırım geldi, Rusya'yı swiftten çıkardı. Son durum böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eğer Rusya TU160LARla girerse ülkeye hiç iyi şeyler olmaz. Putinin ilk açıklamasına gore bu bir operasyondu şimdi gerçek savaşa dönecek ve savaşlarda kural olmaz. Eğer bu TU160 da nedir ne bunu bu kadar güçlü yapan diyorsaniz
bu abimizden dinleyin kendisi iyi anlatmış.

Tam olarak haber değeri var mı güncel şeylerin tam çözemedim. Ortada sadece sözler dönüyor, savaş sakinledi gibi gözüküyor bana. İlk günkü gibi şeyler olmuyor.
"Biden "Elimizde iki seçenek var" diyerek duyurdu: 3. Dünya Savaşı'nı başlatıp..." Biden "Elimizde iki seçenek var" diyerek duyurdu: 3. Dünya Savaşı'nı başlatıp...

"ABD Başkanı Biden: Ya 3. Dünya Savaşı ya da yaptırımlar - Son Dakika" ABD Başkanı Biden: Ya 3. Dünya Savaşı ya da yaptırımlar - Son Dakika

"Biden: Rusya'ya karşı elimizdeki seçenekler Üçüncü Dünya Savaşı ya da yaptırımlar - Son Dakika Dünya Haberleri | NTV Haber" Biden: Rusya'ya karşı elimizdeki seçenekler Üçüncü Dünya Savaşı ya da yaptırımlar

Yarım saattir chate bakıyorum utanmasalar açık adres yazacaklar. Bir sürü milletten insan var hepsi savaşı kınıyor, bizimkiler yine bizi rezil ediyorlar.
Hocam emin olun diğer milletlerde bizimkilerden daha da haysiyetsizleri var. Dün gördüm bir sayfada biri tecavüzde savaşta bir silahtır. Rus askerleri Ukraynalı kadınları tecavüz ediyor mu videosu vs. var mı dedi. Tabi ki böyle basit bir dille söylemedi daha fazla argo vardı. Sadece bizimkiler gündem oluyor ama diğer milletlerde daha da fenaları var. Bir tek biz rezil olmuyoruz yani ama büyük çoğunluğu bizim milletimizden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı