izmirkartali
Megapat
Şimdi Microsoft mu Rusya'yı engellemiş, Rusya Microsoft'u mu?
Eski haber o, savaşın başlarında öyle yaptırım yapmışlardı.Ben de bugün Youtube'un Rus youtuber'lara para vermeyi durdurduğunu gördüm.
Bu yeni mi, eski mi bilmiyorum.
Microsoft, Rusya'yı engellemiş.Şimdi Microsoft mu Rusya'yı engellemiş, Rusya Microsoft'u mu?
Tamamda Microsoft'un Rusya yasağı ile atanın izinde ki arasındaki bağ ne?Ben her ne kadar %70 avrasyacı olsam da atamın izinden gidiyorum demek istedim. Vatanım için üniversite sınavını kazanacağım, üniversiteden sonra 6 ay askere gideceğim. Çizgi romanımı Türkçe yapacağım çünkü ben vatanseverim ve Türkçeye saygı duyuyorum. Tabii ki de bunun bununla alakası var.
Tamamda Microsoft'un Rusya yasağı ile atanın izinde ki arasındaki bağ ne?
Bilgisayar alacak paran yok iken Microsoft ambargo koysa ne yazar?Yok ama Microsoft'un Rusya yasağı kabul edilemez. Rusya'da çok fazla bilgisayar toplamak isteyen insan var ve bu da onları isyan ettirecek. Bu kesin ABD ambargosudur.
Sen galiba şaşırdın benim ideolojime.@AxiBorea usta sen ne cekiyon yarın deneme var adını soyle bu düşünme şeklinden bende istiyom.
Umrumda değil. Huawei alırlar o kadar.Bilgisayar alacak paran yok iken Microsoft ambargo koysa ne yazar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.