Rusya'da Windows 10 ve Windows 11 indirmeleri engellendi

Gene bir şekilde indirecekler, pek önemli bir olay değil bence.
Önemli olay, Rusya burada tabiri caizse racon kesmeye çalışıyor Avrupa ve Amerika'ya karşı. Bakalım daha neler yapacak. Rusya öyle komünist bir ülke ki, halkı açlıktan ölse dahi (ki bence gelecekte Rusya halkı daha da fakirleşecek) yine bildiğini okumaya devam eder.

Batı ülkelerinde halk enerji maliyetlerinin yüksek fiyatından dolayı protesto yürüyüşleri düzenlemeye başladı; Rusya ile Ukrayna arasında savaş başladığı sırada Ukrayna için sokaklara dökülen halk...
Özetle batı ülkeleri Rusya'ya uyguladığı yaptırımlarda kendileri daha zararlı çıktılar.
Halkın da, devletlerin de, firmaların da fikirleri değişecektir diye düşünüyorum. Sıralama da büyük ihtimal bir önceki cümlede yazıldığı gibi olacak.

Ya troll ya da kafayı kırmış. Boşver.
Seni göz ardı ettim. Sen provokatörsün ve troll insanların temsilcilerinden birisin. Daha da devam edersen seni polise yani EGM’ye şikayet edeceğim. Kafan mı iyi senin? Beni burada banlattırcan burada kendine gel!

Ben Rusya Microsoft'u engellemiş sanmıştım önce. O yüzden boykot böyle olur demiştim.
Microsoft'un engellemesi ise pek anlamlı gelmedi bana. ABD'nin hizmetinde olduğunu yine ispatlamış.
Arkadaşım kusura bakma, bu zat beni 2. Nightly olayı yaratmaya çalışıyor, benim hayatımı paralamak için şu an can atıyor.

Arkadaşım kusura bakma, bu zat beni 2. Nightly olayı yaratmaya çalışıyor, benim hayatımı paralamak için şu an can atıyor.
Hayır, kimse size bir tuzak kurmaz. Biraz fazla alınganlık huyunuz var gibi görünüyor.
Bu arada bir suç unsuru yok ki bir üyenin mesajı için EGM'den falan bahsediyorsunuz. EGM'nin bu konuda ilgisini çekecek hiçbir şey yok.

Hayır, kimse size bir tuzak kurmaz. Biraz fazla alınganlık huyunuz var gibi görünüyor.
Bu arada bir suç unsuru yok ki bir üyenin mesajı için EGM'den falan bahsediyorsunuz. EGM'nin bu konuda ilgisini çekecek hiçbir şey yok.
Zaten yok ki adamı anlamiyorum hiçbir şey yazmamış bir de EGM diye yazınca 360 r falan mı donecem ben seni şu an şikayet etmem lazım provakator gibi söylemlerde bulunduğun için.

Hakaret de etmedim zaten ne egmsi.

Bu arada bir suç unsuru yok ki bir üyenin mesajı için Egm'den falan bahsediyorsunuz. Egm'nin bu konuda ilgisini çekecek hiçbir şey yok.

Tamam. Sakin olmaya çalışacağım. O zat beni rezil etmeye çalışıyor. Şu an çok tırstı ben onu polise götüreceğim diye ve ciddiyim. Onun ABD tarafından gönderilen bir ajan olma ihtimali yüksek. Sanki normal insan gibi davranıyor. Troll ya da kafayı kırmış dediğinden onun ajan olduğunu anladım. Bende biraz paranoyaklık olabilir.

Evet artık Technopat maceramı bitiriyorum. Oturumumu kapatacağım. Tor kullanmayacağım ama. Güle güle. Ben artık uğraşamayacağım daha fazla.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı