RX 5500 XT sistem düşük performans veriyor

thehexxit

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, sistemimde olmasi gerekenden az (Valorant: 130-140, CS:GO: 100-110) FPS aldığımı düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Sistem:
  • RX 5500 XT 8 GB,
  • i3-10100F,
  • 8 GB RAM.

Sürücülerim güncel.

Dediğimi denediniz mi? MSI Afterburner indirip oyundaki değerlerinin Ss'ini atarsanız yardımcı olabiliriz. En azından darboğaz şüphesi kalkar ortadan. 10. nesil olsa bile i3 işlemcinin 5500XT gibi bir kartı kaldırabileceğini pek düşünmüyorum.

İşlemciniz diğer şeylere göre düşük o yüzden yeni bir işlemci alın ben Intel i5 tavsiye ediyorum.
Eğer bir şekilde işlemcinizin performasını artırırsınız ya da yeni işlemci alırsınız yoksa.
Sorun devam edecektir. Umarım sorun çözülür iyi akşamlar.
Bu arkadaşlar harcanıyor burada.

Yanlış bilgi. Ayarlarınız nedir oyun içi ayarlar.
Bu nedir madem?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    50,3 KB · Görüntüleme: 61
Ayar olarak genelde alıştığım için düşük oynuyorum fakat yüksektede ortalama aynı FPS değerlerini alıyorum.

AMD FPS arttırma diye videolar var bir bak ayarları değiştir. Bir de bende de vardı aynı sorunlar bir sanal bellek oluşturdum (işe yarıyor bence ama tartışabiliriz) iki RAM MHz'sine OC yaptım bunlardan sonra sadece takılma sorunlarım kaldı. Ssd'geçtim şimdi 250-350 FPS alıyorum düşük ayarlarda. 150 idi.

AMD FPS arttırma diye videolar var bir bak ayarları değiştir. Bir de bende de vardı aynı sorunlar bir sanal bellek oluşturdum (işe yarıyor bence ama tartışabiliriz) iki RAM MHz'sine OC yaptım bunlardan sonra sadece takılma sorunlarım kaldı. Ssd'geçtim şimdi 250-350 FPS alıyorum düşük ayarlarda. 150 idi.
Rami 2.8 16gb yapmayı düşünüyorum etkisi olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı