Sürücülerim güncel.
Bu arkadaşlar harcanıyor burada.İşlemciniz diğer şeylere göre düşük o yüzden yeni bir işlemci alın ben Intel i5 tavsiye ediyorum.
Eğer bir şekilde işlemcinizin performasını artırırsınız ya da yeni işlemci alırsınız yoksa.
Sorun devam edecektir. Umarım sorun çözülür iyi akşamlar.
Bu nedir madem?Yanlış bilgi. Ayarlarınız nedir oyun içi ayarlar.
Bu darboğaz değil canım kardeşim maalesef.Bu nedir madem?
GPU ile CPU'yu karıştırmışım kusura bakmayın.Bu darboğaz değil canım kardeşim maalesef.
Bu nedir madem?
Ayar olarak genelde alıştığım için düşük oynuyorum fakat yüksektede ortalama aynı fps değerlerini alıyorum.Yanlış bilgi. Ayarlarınız nedir oyun içi ayarlar.
Ayar olarak genelde alıştığım için düşük oynuyorum fakat yüksektede ortalama aynı FPS değerlerini alıyorum.
Rami 2.8 16gb yapmayı düşünüyorum etkisi olur mu?AMD FPS arttırma diye videolar var bir bak ayarları değiştir. Bir de bende de vardı aynı sorunlar bir sanal bellek oluşturdum (işe yarıyor bence ama tartışabiliriz) iki RAM MHz'sine OC yaptım bunlardan sonra sadece takılma sorunlarım kaldı. Ssd'geçtim şimdi 250-350 FPS alıyorum düşük ayarlarda. 150 idi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.