Her yeni çıktığında düşüyor eskilerin kıymetiYani, ne alaka anlayamadım?
Her yeni çıktığında düşüyor eskilerin kıymetiYani, ne alaka anlayamadım?
Bırak 2K'yı 1500'e bile almıyorlar, birkaç ay önce 1550'ye alan vardı satmadım şimdi elimde kaldı 1200-1300'e bile alan yok. RX 580'ler 2K oldu zaten.
Öyle çok uçuk kaçık oyunlar oynamayı planlamıyorum. Taş çatlasın Cyberpunk, God of War, Spider-Man falan oynarım. Sizce kaça gider ki kart aklımda 2K falan var.
Her yeni çıktığında düşüyor eskilerin kıymeti
Düşsün, hızlı bilgisayarlar lazım.RTX 4090 çıkmadan bu böyleydi zaten, onunla alakalı değil mining yüzünden bütün kartlar miningcilerin elinde kaldı haliyle fiyatlar düştü. Zaten ekran kartı krizi de çözüldüğü için o sebeple de fiyatlar düştü.
Zaten Cyberpunk uçuk kaçık oyunların başında gelir dostum, o kart seni tutmaz o oyunlarda. RX 560'ı bırak RX 570 4 GB'ı bile 1500 lira civarına bulabiliyorsun artık. Asla alınmaz.
1500 liraya RX 570 4 gb buldum. Bendeki rx 550yi satıp onu alacağım. Konu açtım herkes tavsiye etti.Bütçem çok fazla değil elimdekini satıp ya 2. el temiz ya da 0 ekran kartı bakıyorum. 2. el de RX580'ler buldum 2-2.5K'ya fakat bilemedim. İşlemcim 10400F PSU'm Corsair CV550.
1500 liraya RX 570 4 GB buldum. Bendeki RX 550'yi satıp onu alacağım. Konu açtım herkes tavsiye etti.
Hocam valla pazarlıkla 1500e indirdim senin kartta bu civarlarda gider diye düşünüyorım. Dediğim gibi bende 550 var 850 liraya koydum ilana.Temiz ve çok sıcak kullanmadım kartı yaklaşık 2 senelik kendisi, garantisi bitti galiba. 2K belki pazarlık falanda olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.