RX 560 satılıp yerine ne alınır?

Öyle çok uçuk kaçık oyunlar oynamayı planlamıyorum. Taş çatlasın Cyberpunk, God of War, Spider-Man falan oynarım. Sizce kaça gider ki kart aklımda 2K falan var.

Zaten Cyberpunk uçuk kaçık oyunların başında gelir dostum, o kart seni tutmaz o oyunlarda. RX 560'ı bırak RX 570 4 GB'ı bile 1500 lira civarına bulabiliyorsun artık. Asla alınmaz.

Her yeni çıktığında düşüyor eskilerin kıymeti

RTX 4090 çıkmadan bu böyleydi zaten, onunla alakalı değil mining yüzünden bütün kartlar miningcilerin elinde kaldı haliyle fiyatlar düştü. Zaten ekran kartı krizi de çözüldüğü için o sebeple de fiyatlar düştü.

RTX 4090 çıkmadan bu böyleydi zaten, onunla alakalı değil mining yüzünden bütün kartlar miningcilerin elinde kaldı haliyle fiyatlar düştü. Zaten ekran kartı krizi de çözüldüğü için o sebeple de fiyatlar düştü.
Düşsün, hızlı bilgisayarlar lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten Cyberpunk uçuk kaçık oyunların başında gelir dostum, o kart seni tutmaz o oyunlarda. RX 560'ı bırak RX 570 4 GB'ı bile 1500 lira civarına bulabiliyorsun artık. Asla alınmaz.

Asla mı, o derece mi ya? Ben de heyecanlanmıştım rahat rahat oynarım artık diye.

Bütçem çok fazla değil elimdekini satıp ya 2. el temiz ya da 0 ekran kartı bakıyorum. 2. el de RX580'ler buldum 2-2.5K'ya fakat bilemedim. İşlemcim 10400F PSU'm Corsair CV550.
1500 liraya RX 570 4 gb buldum. Bendeki rx 550yi satıp onu alacağım. Konu açtım herkes tavsiye etti.

1500 liraya RX 570 4 GB buldum. Bendeki RX 550'yi satıp onu alacağım. Konu açtım herkes tavsiye etti.

Şimdi performans konusunda bakarsak avantajlı duruyor aslında fakat eski olduğu için önerilmiyor galiba. Bana da mantıklı gelmişti bu fikir emin olamadım şimdi.

Temiz ve çok sıcak kullanmadım kartı yaklaşık 2 senelik kendisi, garantisi bitti galiba. 2K belki pazarlık falanda olur.
Hocam valla pazarlıkla 1500e indirdim senin kartta bu civarlarda gider diye düşünüyorım. Dediğim gibi bende 550 var 850 liraya koydum ilana.

Dosya Ekleri

• D3693ABE-CB05-4A11-B595-8D41DEF352D6.png
    D3693ABE-CB05-4A11-B595-8D41DEF352D6.png
    221,7 KB · Görüntüleme: 54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı