RX 5600 XT ekran kartı yazılımı ne gibi şeyler sunuyuor?

RedChap

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar. Ben bu ekran kartına sahibim ama 2 yıldır sınav hazırlığı yüzünden toplama işine uzak kaldım. Yeni aldım zaten kartı. TUF 3 Evo modelini. Bu kartın performansı hakkında bir sorum yok. Bu kart bana kendi denetim masasında ne gibi özellikler sunuyor. Örnek veriyorum; kayıtta olmamama rağmen oyunda yaptığım güzel bir hareketi alabiliyor muyum? Ne gibi hizmetler sunuyor bana?

FreeSync, performans kaybı yaşamadan Relive ile kayıt alma, keskinleştirme ayarı açma, oyunları optimize etme, hangi oyunları kaç saat oynadığınız ve ortalama ne kadar FPS aldığınıza bakma, güncel Driverları yükleme, ekranın renk, kontrast vs. ayarlarını rahatlıkla yapma, Otomatik olarak tek tık ile güvenli bir şekilde Overclock yapma gibi özellikleri var. Ayrıca oyun içinde bir ayardan rahatsız olursanız Alt + R tuşuna basarak Radeon Software'yi hızlı bir şekilde açıp değişiklik yapabiliyorsunuz. Öne çıkanlar bunlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı