RX 5600 XT modelleri Gbps değerleri

atre1d3s

Hectopat
Daha fazla  
Sapphire Radeon RX5600XT Pulse modeli 14 Gbps iken daha iyi olması beklenen MSI ve ASUS modelleri 12 Gbps. Bunun nedeni nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de sapphire alın. Ben sapphire rx 5700 xt pulse kullanıyorum. Aynı sizin gibi msi mech oc arasında kalmıştım fakat araştırmalarım sonucunda msi'ın en kötü modeli olduğunu anladım. Hem üretim kaynaklı termal macun sorunu sebebiyle aşırı ısınma şikayetleri vardı hem de sapphire 650w psu önerilirken aynı özellikteki msi 750w psu öneriliyor yani daha fazla güç çekiyor. İCommen nikli arkadaşın dediği gibi pulse aldım geçtim. Bazen amd kaynaklı sürücü sorunları olmuyor değil fakat karttan kaynaklı sorun yaşamadım. Sıcaklık değeri yük altında ve standart fan ayarlarında 73-75 derece civarında, ben memnunum. Yukko sitesinden almıştım. Umarım deneyimim sorunuza yardımcı olur.

Bence de sapphire alın. Ben sapphire rx 5700 xt pulse kullanıyorum. Aynı sizin gibi msi mech oc arasında kalmıştım fakat araştırmalarım sonucunda msi'ın en kötü modeli olduğunu anladım. Hem üretim kaynaklı termal macun sorunu sebebiyle aşırı ısınma şikayetleri vardı hem de sapphire 650w psu önerilirken aynı özellikteki msi 750w psu öneriliyor yani daha fazla güç çekiyor. İCommen nikli arkadaşın dediği gibi pulse aldım geçtim. Bazen amd kaynaklı sürücü sorunları olmuyor değil fakat karttan kaynaklı sorun yaşamadım. Sıcaklık değeri yük altında 73-75 derece civarında, ben memnunum. Yukko sitesinden almıştım. Umarım deneyimim sorunuza yardımcı olur.
Zaten amd kartlarında problemler hep yazılım kaynaklı hocam. Donanım olarak sorun çok nadir oluyor, nvidida da oluyor o şans işi biraz.

Bence de sapphire alın. Ben sapphire rx 5700 xt pulse kullanıyorum. Aynı sizin gibi msi mech oc arasında kalmıştım fakat araştırmalarım sonucunda msi'ın en kötü modeli olduğunu anladım. Hem üretim kaynaklı termal macun sorunu sebebiyle aşırı ısınma şikayetleri vardı hem de sapphire 650w psu önerilirken aynı özellikteki msi 750w psu öneriliyor yani daha fazla güç çekiyor. İCommen nikli arkadaşın dediği gibi pulse aldım geçtim. Bazen amd kaynaklı sürücü sorunları olmuyor değil fakat karttan kaynaklı sorun yaşamadım. Sıcaklık değeri yük altında ve standart fan ayarlarında 73-75 derece civarında, ben memnunum. Yukko sitesinden almıştım. Umarım deneyimim sorunuza yardımcı olur.
Başta 2399 TL ye GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC almayı düşünüyordum lakin yük altında 80 derece üstünde olduğunu ve fanlarının gürültülü çalıştığını okuduğumda vazgeçtim. Sapphire Radeon RX5600XT Pulse ile yoluma devam edeceğim sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı