Sapphire Radeon RX5600XT Pulse ile MSI Radeon RX5600XT MECH OC arasında kalmıştım. Hangisini önerirsiniz?Sapphire daha iyi çünkü anlatamıyoruz ama![]()
Şaka bir yana esprili cevap verdim hocam.Sapphire Radeon RX5600XT Pulse ile MSI Radeon RX5600XT MECH OC arasında kalmıştım. Hangisini önerirsiniz?
Ekstra 800 TL ye değer mi onu düşünüyorum ben deŞaka bir yana esprili cevap verdim hocam.
Bana kalırsa AMD ekran kartlarında Sapphire dışında almak mantıksız geliyor. Gaming x alacak durumda değilseniz kesinlikle pulse alın geçin.
Kesinlikle değmez.Ekstra 800 TL'ye değer mi onu düşünüyorum ben de![]()
Zaten amd kartlarında problemler hep yazılım kaynaklı hocam. Donanım olarak sorun çok nadir oluyor, nvidida da oluyor o şans işi biraz.Bence de sapphire alın. Ben sapphire rx 5700 xt pulse kullanıyorum. Aynı sizin gibi msi mech oc arasında kalmıştım fakat araştırmalarım sonucunda msi'ın en kötü modeli olduğunu anladım. Hem üretim kaynaklı termal macun sorunu sebebiyle aşırı ısınma şikayetleri vardı hem de sapphire 650w psu önerilirken aynı özellikteki msi 750w psu öneriliyor yani daha fazla güç çekiyor. İCommen nikli arkadaşın dediği gibi pulse aldım geçtim. Bazen amd kaynaklı sürücü sorunları olmuyor değil fakat karttan kaynaklı sorun yaşamadım. Sıcaklık değeri yük altında 73-75 derece civarında, ben memnunum. Yukko sitesinden almıştım. Umarım deneyimim sorunuza yardımcı olur.
Başta 2399 TL ye GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC almayı düşünüyordum lakin yük altında 80 derece üstünde olduğunu ve fanlarının gürültülü çalıştığını okuduğumda vazgeçtim. Sapphire Radeon RX5600XT Pulse ile yoluma devam edeceğim sanırım.Bence de sapphire alın. Ben sapphire rx 5700 xt pulse kullanıyorum. Aynı sizin gibi msi mech oc arasında kalmıştım fakat araştırmalarım sonucunda msi'ın en kötü modeli olduğunu anladım. Hem üretim kaynaklı termal macun sorunu sebebiyle aşırı ısınma şikayetleri vardı hem de sapphire 650w psu önerilirken aynı özellikteki msi 750w psu öneriliyor yani daha fazla güç çekiyor. İCommen nikli arkadaşın dediği gibi pulse aldım geçtim. Bazen amd kaynaklı sürücü sorunları olmuyor değil fakat karttan kaynaklı sorun yaşamadım. Sıcaklık değeri yük altında ve standart fan ayarlarında 73-75 derece civarında, ben memnunum. Yukko sitesinden almıştım. Umarım deneyimim sorunuza yardımcı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.