RX 5600 XT yazılım sorunları var mı?

Bir 5700XT kullanıcısı olarak kesinlikle uzak dur diyorum. Şubat ayında yayınladıkları 20.2.2 ile 10 ay sonra siyah ekran ve bağlantı kaybı sorunun büyük kısmını çözdüler ancak nadiren de olsa hala devam ediyor ve arka planda video oynatırken bile şansına çökebiliyor ya da yeni oyun çıktığında garanti uyumsuzluk sorunu oluyor, her oyunla ilgili uyum problemi çıkabiliyor, en kısa ornek olarak son yayınlanan beta Driver(20.5.1) patch notlarına bakarsan düzeltilen sorunlar kısmında ne demek istediğimi anlarsın, çevremde ne kadar kullanan varsa hepsi şikayetçi.

Çok can sıkıcı bir halde mi hocam modeliniz ne acaba

5600XT kullanıcısı mısınız hocam?
RX 580 kullanıcısıyım fakat aynı driveri kullandığı için yazdım. 2 ay önce sıkıntılı bir sürüm vardı o zaman gerçekten çok FPS kaybı vardı. Fakat şuan çok stabil. Özellikle bugünkü güncellemesi. Karar sizin fakat burda çoğu şeyi abartıyorlar bunu da göz önünde bulundurun.

RX 580 kullanıcısıyım fakat aynı Driver'i kullandığı için yazdım. 2 ay önce sıkıntılı bir sürüm vardı o zaman gerçekten çok FPS kaybı vardı. Fakat şu an çok stabil. Özellikle bugünkü güncellemesi. Karar sizin fakat burada çoğu şeyi abartıyorlar bunu da göz önünde bulundurun.

Sapphire Pulse modelini alıyorum o zaman 😅

Alın hocam ben de Sapphire Pulse kullanıyorum sadece sürücü kısmında üstte belirttiğim konularda ufak sorunlar oldu. Bu sorunlar da genele bakarsak düzeldi gayet iyi bir kart.

Hocam geldi bugün ürünüm taktım kullanıyorum. Format atmadım taktıktan sonra. RX580E göre sanki görüntü kalitesi düştü gibi geldi bana psikolojik mi bilmiyorum. Metro Exodus'ta ve Ghost Recon Breakpoint'te öyle gibi geldi bana.

Hocam geldi bugün ürünüm taktım kullanıyorum. Format atmadım taktıktan sonra. RX580E göre sanki görüntü kalitesi düştü gibi geldi bana psikolojik mi bilmiyorum. Metro Exodus'ta ve Ghost Recon Breakpoint'te öyle gibi geldi bana.

Bana da Nvidia'dan RX 5500XT'ye geçerken öyle hissettirmişti belki biz öyle hissediyoruzdur. Bu arada Windows Oyun modunu kapat ve henüz yapmadıysan Bios update için şu videoyu da kontrol ediver 🙂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı