Arkadaşın sorun yaşamayınca kimse de olmuyor mu bende de var o kart sorun var siyah ekran vs.
Üstte cevapladım aslında. Uzun oturumlarda oyun oynarken, film izlerken vs. her şekilde örneğin bilgisayar 8 saat açık kaldığında siyah ekran veriyor ve yeniden başlatmadan düzelmiyor.Nedir bu siyah ekran sorunu? Sık sık oluyor mu
Çok can sıkıcı bir halde mi hocam modeliniz ne acabaArkadaşın sorun yaşamayınca kimsede olmuyormu bendede var o kart sorun var siyah ekran vs.
Son güncelleme ile gayet stabil ve optimize hâle geldi.
RX 580 kullanıcısıyım fakat aynı driveri kullandığı için yazdım. 2 ay önce sıkıntılı bir sürüm vardı o zaman gerçekten çok FPS kaybı vardı. Fakat şuan çok stabil. Özellikle bugünkü güncellemesi. Karar sizin fakat burda çoğu şeyi abartıyorlar bunu da göz önünde bulundurun.Çok can sıkıcı bir halde mi hocam modeliniz ne acaba
5600XT kullanıcısı mısınız hocam?
RX 580 kullanıcısıyım fakat aynı Driver'i kullandığı için yazdım. 2 ay önce sıkıntılı bir sürüm vardı o zaman gerçekten çok FPS kaybı vardı. Fakat şu an çok stabil. Özellikle bugünkü güncellemesi. Karar sizin fakat burada çoğu şeyi abartıyorlar bunu da göz önünde bulundurun.
Alın hocam ben de Sapphire Pulse kullanıyorum sadece sürücü kısmında üstte belirttiğim konularda ufak sorunlar oldu. Bu sorunlar da genele bakarsak düzeldi gayet iyi bir kart.Sapphire Pulse modelini alıyorum o zaman![]()
Alın hocam ben de Sapphire Pulse kullanıyorum sadece sürücü kısmında üstte belirttiğim konularda ufak sorunlar oldu. Bu sorunlar da genele bakarsak düzeldi gayet iyi bir kart.
Hocam geldi bugün ürünüm taktım kullanıyorum. Format atmadım taktıktan sonra. RX580E göre sanki görüntü kalitesi düştü gibi geldi bana psikolojik mi bilmiyorum. Metro Exodus'ta ve Ghost Recon Breakpoint'te öyle gibi geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.