RX 5700 XT ile mining kârlı mı?

0'dan başlayacaklara sizin gözünüzden bir rehber hazırlar mısınız? Konuyu baştan sona okudum ama bir kaç yeri kaçırdım gibi. Hangi programı indirmeliyim cüzdan muhabbeti ne havuz muhabbeti de ayrı tabi. Siz neler yaptınız kısa bir rehber çok yararlı olabilir benim gibi başlamak isteyenlere. Uğraşmak istemiyorum derseniz de [email protected] dan mail ile bana ulaşırsanız özel olara bir şeyler sormak istiyorum.
2-3 saat önce açtığım konuya bakabilirsiniz. Ayrıca sadece bu videoyu izleyerek de nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Google'a önce ekran kartınızı sonra da yanına mh/s yazarak da değerini bulabilirsiniz. (Örneğin: RX 5700 mh/s) bu siteden de geliri görebilirsiniz. Mining programını açtığınızda ise çıkan watt değeri sayesinde faturanıza yansıyacak parayı da hesaplayabilirsiniz.

Mail konusuna gelirsek ben de bu işin profesyoneli değilim yani bu işle alakalı bir detay soracaksınız yüksek ihtimalle bilmiyorumdur. İşle alakalı detaylı bir şey değilse de açtığım yeni konudan sorabilirsiniz. @Mert Şahan İLHAN
 
Son düzenleme:
Türkiye'de ki arkadaşlar pek bir şey bilmediği için sallıyorlar. Az sonra elektriği bile karşılamaz ve kartına zarar verir gibi saçma sapan cevaplara alacaksınız.

Gerçeğe gelirse kartınızın için belirli voltaj değerlerini tutturabilirseniz 130-120W civarlarında 50 Mh/s civarında bir kazım gerçekleştirebilir. Eğer kartınızı stabil 60 altında bir derecede de tutturabilirseniz ciddi bir karınız olur. Geri kalan yorumların hepsini unutun. Eğer kartını sabit değerlerde 60'ın üstü olmayan derecelerde çalıştırırsanız hiçbir şekilde kartınıza zarar vermeyecektir.

Hocam sizce uv değerlerim nasıl gözüküyor?
kartım sapphire rx5700xt nitro se
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    110 KB · Görüntüleme: 90
@pisst0n hocam 800mV'a kadar düşebilirsiniz. Sıcaklıkların da 60'ın altına düşmesine dikkat edin. Aynı zamanda 53 Mh/s ve üstü bir kazım değeri elde etmelisiniz. Bu ayarlarda size fikir verebilir.
1614020353224.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı