Satanay
Hectopat
Birçok yerin çekim ücreti 0.05 ETH yani dediğiniz gibi 62 dolar. Kendi mh/s hızlarına bakıp ona göre hesaplamaları lazım bu 62 doları ne kadar sürede çıkartacaklarını. Daha az olan siteler var mı bilmiyorum yeteri kadar araştırmadım.ethermine.org Kullananları uyarmak istiyorum. Bu adamlar kazdığınız ETH, 0.05 olunca cüzdanınıza ödüyor. 0.05 ETH Bugün itibariyle 62 dolar yapıyor. Hobi olarak tek ekran kartıyla mining yapan birisinin, çok iyi bir ekran kartıyla bile 0.05 ETH kazması bir kaç ay sürer. Sisteminiz 7/24 Açık kalacaksa durum değişir tabi. 0.05 ETH Altında cüzdanınıza ödeme alabiliyor musunuz orasını tam anlayamadım ama sanırım alınmıyor. Bu konuda dikkatli olun. Gerekli araştırmalarınızı yapın ve gerekirse farklı platformlara geçin. Acemi bir miner olarak 6-7 Saatte 1.30 dolar kazdıktan sonra anca mevzuya uyanabildim.
Aylarca ETH kazarsınız ve paranızı çekemezsiniz. Ekran kartınız kötüyse ve aylar boyu kazdığınız değer çok düşükse, çekemezseniz üzülürsünüz. Aylarca süren emekleriniz sitede kalır. Benden söylemesi.
Ayrıca bu işe girişeceklerin bilgisayarlarını minimum 18 saat bu iş açın açık tutmaları en uygunudur. Aksi taktirde çekim sınırı ne olursa olsun yine aylar boyu bekleyeceklerdir. Benim de tam 36 saattir açık bilgisayar ve kazıyor şu anda 5.06 dolara ulaşmış bulunmakta. Ben bu parayı sadece 62 dolara ulaştığında çekebileceğim. Havuz sistemine girecekseniz sitenin çekim sınırını mutlaka öğrenin ve mh/s değerlerinize göre hesaplamanızı yapın ki sonra üzülmeyin. Benim RX 5700 XT kartım şu anda 53 mh/s değerlerinde kazıyor ve bu değere göre ben 20 gün 24 saat boyunca bilgisayarı açık tutarsam $62 dolar alabileceğim.