RX 5700 XT ile mining kârlı mı?

ethermine.org Kullananları uyarmak istiyorum. Bu adamlar kazdığınız ETH, 0.05 olunca cüzdanınıza ödüyor. 0.05 ETH Bugün itibariyle 62 dolar yapıyor. Hobi olarak tek ekran kartıyla mining yapan birisinin, çok iyi bir ekran kartıyla bile 0.05 ETH kazması bir kaç ay sürer. Sisteminiz 7/24 Açık kalacaksa durum değişir tabi. 0.05 ETH Altında cüzdanınıza ödeme alabiliyor musunuz orasını tam anlayamadım ama sanırım alınmıyor. Bu konuda dikkatli olun. Gerekli araştırmalarınızı yapın ve gerekirse farklı platformlara geçin. Acemi bir miner olarak 6-7 Saatte 1.30 dolar kazdıktan sonra anca mevzuya uyanabildim. :)
Aylarca ETH kazarsınız ve paranızı çekemezsiniz. Ekran kartınız kötüyse ve aylar boyu kazdığınız değer çok düşükse, çekemezseniz üzülürsünüz. Aylarca süren emekleriniz sitede kalır. Benden söylemesi.
Birçok yerin çekim ücreti 0.05 ETH yani dediğiniz gibi 62 dolar. Kendi mh/s hızlarına bakıp ona göre hesaplamaları lazım bu 62 doları ne kadar sürede çıkartacaklarını. Daha az olan siteler var mı bilmiyorum yeteri kadar araştırmadım.

Ayrıca bu işe girişeceklerin bilgisayarlarını minimum 18 saat bu iş açın açık tutmaları en uygunudur. Aksi taktirde çekim sınırı ne olursa olsun yine aylar boyu bekleyeceklerdir. Benim de tam 36 saattir açık bilgisayar ve kazıyor şu anda 5.06 dolara ulaşmış bulunmakta. Ben bu parayı sadece 62 dolara ulaştığında çekebileceğim. Havuz sistemine girecekseniz sitenin çekim sınırını mutlaka öğrenin ve mh/s değerlerinize göre hesaplamanızı yapın ki sonra üzülmeyin. Benim RX 5700 XT kartım şu anda 53 mh/s değerlerinde kazıyor ve bu değere göre ben 20 gün 24 saat boyunca bilgisayarı açık tutarsam $62 dolar alabileceğim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    2,8 KB · Görüntüleme: 80
Birçok yerin çekim ücreti 0.05 ETH yani dediğiniz gibi 62 dolar. Kendi mh/s hızlarına bakıp ona göre hesaplamaları lazım bu 62 doları ne kadar sürede çıkartacaklarını. Daha az olan siteler var mı bilmiyorum yeteri kadar araştırmadım.

Ayrıca bu işe girişeceklerin bilgisayarlarını minimum 18 saat bu iş açın açık tutmaları en uygunudur. Aksi taktirde çekim sınırı ne olursa olsun yine aylar boyu bekleyeceklerdir. Benim de tam 36 saattir açık bilgisayar ve kazıyor şu anda 5.06 dolara ulaşmış bulunmakta. Ben bu parayı sadece 62 dolara ulaştığında çekebileceğim. Havuz sistemine girecekseniz sitenin çekim sınırını mutlaka öğrenin ve mh/s değerlerinize göre hesaplamanızı yapın ki sonra üzülmeyin. Benim RX 5700 XT kartım şu anda 53 mh/s değerlerinde kazıyor ve bu değere göre ben 20 gün 24 saat boyunca bilgisayarı açık tutarsam $62 dolar alabileceğim.

adad.png

0.01 geçince otomatik binance cüzdanına atiyor hocam ben RX 5600XT ile kaziyorum alttaki resimde dolar karsılığı 62 dolar olmasına gerek yok kafanda herhangi bir sorun varsa yardımcı olurum.

Eki Görüntüle 850499

0.01 geçince otomatik binance cüzdanına atiyor hocam ben RX 5600XT ile kaziyorum alttaki resimde dolar karsılığı 62 dolar olmasına gerek yok kafanda herhangi bir sorun varsa yardımcı olurum.
Ethermine.org mu site? Yoksa başka bir havuz mu anlayamadım. Eğer 0.01'i geçince binance hesabına atıyorsa nasıl yapacağız?

Şöyle settingste en üstte mailini yaz ortaya 0.05 yaz en alta ipni yaz. Ama sistem 0.01i geçince atiyor yine 0.05 olmasına gerek yok. Benim de 0.05 yaziyor ama atiyor yine sistem.
Ayarlarım zaten öyle. E-postam yazılı. Orta kısma 0.05 yazılı ve altta ise IP'm yazılı. Yani şimdi 0.01 olduğu anda otomatik olarak atacak benim ekstra yapmam gereken bir şey yok anladığım kadarıyla?

Ayarlarım zaten öyle. E-postam yazılı. Orta kısma 0.05 yazılı ve altta ise IP'm yazılı. Yani şimdi 0.01 olduğu anda otomatik olarak atacak benim ekstra yapmam gereken bir şey yok anladığım kadarıyla?

Aynen öyle bende ilk başta 0.05 olunca atar saniyordum ama 0.01590 olunca attı sanırım belli bir günleri ve saati var yine de atiyor sen sıkıntı yapma geçiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı