RX 580 ile FPS sorunları

Selamlar garip sorunla karşınızdayım, sorunum şu;

-CS:GO 4.3 Low'da 400-500 FPS almam gerekiyorken 150-200 FPS arası alıyorum bazen 250 oluyor.
Formatı kendim attım UEFI sağlıklı şekilde driverlarımda güncel diğer driver anakart chipset kurdum. Windows Update'den de birkaç tane kurdum.
Sistemimde garip bir şey fark ettim. Anakartım 3200 MHz'e kadar RAM destekliyor ama benim RAM'im 3000MHz. Görev yöneticisinde ve BIOS'ta 2100 MHz görüyorum. FPS sorunum RAM'den kaynaklı olabilir mi? Nasıl 3000MHz çıkarabilirim?

Sistem gereksimim:

-RX 580 8 GB.
-8 GB DDR4 3000MHz RAM.
-Ryzen 3 3100.
-MSI A320M'a Pro DDR4 3200 MHz anakart.
-600W +80Plus Power.

Kasamı Vatan Bilgisayar'dan topladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenisin diye laf etmiyorum ama biz müneccim değiliz.

Estafirullah hocam. Tabi araştıran gören biri olarak belki benden daha iyi bilgilere sahip olabilirsiniz fakat benim forumda gözlemlediğim herkesin bir sistem hakkında "Power" için C4, güm, patlar, elinde kalır vs. şeyler yazması :). Aklımı kurcalayan ise bu arkadaşlar bu kadar farklı marka PSU'ları kullanmışlar mı da böyle yorum yapıyorlar.

Estafirullah hocam. Tabi araştıran gören biri olarak belki benden daha iyi bilgilere sahip olabilirsiniz fakat benim forumda gözlemlediğim herkesin bir sistem hakkında "Power" için C4, güm, patlar, elinde kalır vs. şeyler yazması :). Aklımı kurcalayan ise bu arkadaşlar bu kadar farklı marka PSU'ları kullanmışlar mı da böyle yorum yapıyorlar.

Corsair veya Cooler Master'a veya diğer kalitelilere göre patlayan çok daha fazla. Forumda kullanmışlar var sorabilirsiniz.

Neden olmasın? Vatan son kalite PSU mu veriyor herkese de ben bilmiyorum. Bir sürü Power Boost kurbanı var.

Kardeş, arkadaşın belli ki resmindeki gibi saçları ağır basmış son kalan 1 gram beynini de kullanamıyor. O yüzden buna laf anlatmak eşeğe hendek atlatmaktan daha zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı