RX 580 mi, GTX 1060 mı?

DX 12 farkı var diyorlardı. Artık o fark yok. İki kartta DX 12 kullanıyor. Hangisi seçmeliyim?
DX12 farkı derken. İki kart da zaten DX12 kullanıyordu. RX580 DX12'de daha fazla performans gösteriyor. RX580 öneririm eğer fiyat farkı 150TL'yi geçmiyorsa. FreeSync monitörler de fiyat farksız satılıyor zaten.

Ürünü inceledim güvenilir bir ürün. Ben 1080p ultra da oyun oynamak için Rx580 yada Gtx1060 arasında kaldım. Farklı bir konu açtım bu konuyla aynı anda ordada Gtx1070 ve Gtx1080 arasındaki fark 500TL değer mi? Diye ama benim render tasarım gibi işlerim ekran kartını çok kullanmıyor işlemcimde Ryzen 7 1800x zaten oyun için de RX yada GTX serisi bakıyorum XFX markasıda iyiymiş muhtemelen bu modeli alabilirim şuan stoktada var perpa şubesine gidip elden teslim alabiliyoruz. Ayrıca garanti konusuna gelirsek ürünün seri numarası üzerinden uluslararası garantisi geçerlidir diye biliyorum. Bundan göz önünde bulundurulduğunda aynı kart için 400TL ye kadar fark ödemek bana anlamsız geliyor..

Ürünü inceledim güvenilir bir ürün. Ben 1080p ultra da oyun oynamak için Rx580 yada Gtx1060 arasında kaldım. Farklı bir konu açtım bu konuyla aynı anda ordada Gtx1070 ve Gtx1080 arasındaki fark 500TL değer mi? Diye ama benim render tasarım gibi işlerim ekran kartını çok kullanmıyor işlemcimde Ryzen 7 1800x zaten oyun için de RX yada GTX serisi bakıyorum XFX markasıda iyiymiş muhtemelen bu modeli alabilirim şuan stoktada var perpa şubesine gidip elden teslim alabiliyoruz. Ayrıca garanti konusuna gelirsek ürünün seri numarası üzerinden uluslararası garantisi geçerlidir diye biliyorum. Bundan göz önünde bulundurulduğunda aynı kart için 400TL ye kadar fark ödemek bana anlamsız geliyor..
Xfx markası kaliteli ama asus bi başka hayalim de o yüzden, bide asus en performanslı asus evga palit en performanslı bunlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı