Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Evet, 1050 mV izlediğimde. Anlık merak ettim sizde de öyle mi diye. Şu an stabil gibi, bir hata görmedim. Çok da kurcalamam, en fazla 70-75 dereceyi görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bu ayarlama işlerinden pek anlamıyorum. En başta seninkiyle aynı şeyleri yaptığımda yaklaşık 12 derece kadar düştü fakat ayarlar sonradan kayboldu bu ayarları kaydettim ama gitmiş nasıl kaybolmamasını saglayabilirim? Bir de sana ulaşabileceğim bir Discord adresinden sana ekranı yansıtarak bana ayarları yaptırabilme şansın var mı, çünkü bilmeden yapamıyorum.

Bu değerler ile sıkıntı yaşamıyorum Withcer 3, Dota 2 ve Cod Warzone oyunlarında gayet stabil. Bellekler Hynix. Core clock 1400 yaptım, 4K testte bir sorun olmadı.

Tüm ayarlamaları yaptım ama hiçbir şey değişmiyor. Güç kullanımı maksimum 150W oluyor.

@hüseyin733 AMD Memory Tweak üzerinden ekran görüntüsü alıp atar mısın? İnternetim yoktu uzun zamandır, geç dönebildim. Hala da yok gerçi, mobil veri yettiği kadar

@hüseyin733 AMD Memory Tweak üzerinden ekran görüntüsü alıp atar mısın? İnternetim yoktu uzun zamandır, geç dönebildim. Hala da yok gerçi, mobil veri yettiği kadar

ASUS Dual RX580 4 GB modelini kullanıyorum, bellek markası Samsung.

@hüseyin733 P3 dahil P3-P7 voltaj değerlerini 1050 yapıp uygula. Ardından tekrar kontrol et çektiği gücü.

Güç kullanımı maksimum 125W oldu ama sıcaklıkta pek değişiklik yok, 68 derece 1580 RPM ile fan dönüyor. Normal mi? Bir de bu ayarlar yeniden başlatınca sıfırlanıyor. Hızlı başlatma kapalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…