Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

RX580 Nitro+ bu ayarlarda kullanıyorum. Aynı modeli kullanan arkadaşlar için.

@tristessehivernale Açıkçası denemedim, garanti veremeyeceğim. Basamaklar 6.25mV şeklinde ilerlediğinden 1025mV'da test ediyorsun. Yine de gayet iyi gözüküyor.
Hocam ben msi rx580 8 Gb var. Afterburner üzerinden CPU core voltageyi -100'e çektim. Çekmeden önce 89 dereceydi şuan 85 dereceye çıktı yine -100'de ne yapmam lazım ? Şimdiden teşekkürler.

-10mV bile düşürsem crash veriyor arkadaşlar. Çözümü var mıdır ya da ben mi yanlış yapıyorum? Kartım Nitro+ RX 580 8G G5 SE, tam adıyla bu. Yardımcı olabilecek varsa ya da daha önceden ayarlamış ve bu kartla crash yememiş biri varsa atarsa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 üst mesajda paylaştım.

Bu da memory tweak.

Arkadaşlar ASUS Dual RX 580 ekran kartı için undervolt yapan var mı veya bana yardımcı olacak birisi var mı?

RX 570 için nasıl bir ayar yapmalıyım? Radeon 2020 ayarlarından kısaca anlatım yapabilir misin?

ASUS Dual RX 580 8 GB ekran kartına sahibim. Ekran kartı sıcaklığı 89 derece oluyordu. Akasa Viper 140mm 2 tane ilave fan taktım kasaya ve 79-80 dereceye düştü. Burada anlatılanlar sayesinde undervolt işlemiyle 74 derece sıcaklığı yakaladım ki yeterli sayılır bence. Deneme yanılmayla 1062mV değerinde Assassin's Creed Syndicate oyununda yarım saatte hata vermedi. Ekran kartı fan ayarlarını da 74 derecede %85 fan hızı şeklinde ayarladım. Emeği geçenlere ramazan mübarek gün, çok teşekkür ediyorum, minnet duyuyorum. Belleklerim Hynix. Bellek zamanı ayarını HWiNFO64 ile takip de ederek Memory Timing Level 2 yapsam ve de maximum frekansı 2000MHz'den kademeli olarak 2200 MHz'lere kadar çıkarmak garantiyi bozar mı? Teşekkürler.

Kardeşim bana undervolt değerlerini resimlerini atar mısın? Aynı ekran kartı bende de var, çok ısınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…