Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

RX580 için ne önerirsiniz hocam?

Bence bu konu ana konu olarak işaretlenmeli.

Bende de aynı problem var.

Sapphire RX 460 kartımda sorun yaşıyorum. Radeon Ayarları üzerinden yaptığım ayarlarda 900 MHz ve Güç'ü -%15 yaptığımda oyun çökmüyor, ama frekansı 1GHz'e yükseltip gücü -%10 yaptığımda da bir sorun olmadı.

Her kart için ayrı bir undervolt ayarı olmalı ama neyi neye göre değiştirmeliyiz?

Güç ve Voltaj farklı terim mi? Gücü düşürürsek Voltaj da düşer mi?

Rog Strix 580 kullanıp -20mV dan daha fazla UV yapıp crash yemeyen var mı? Ben -21mV yaptığım anda kart crash yiyor.

Rog Strix 580 kullanıp -20mV dan daha fazla UV yapıp crash yemeyen var mı? Ben -21mV yaptığım anda kart crash yiyor.
Hocam misal aynı model ekran kartını kullansak bile benim kullandığım ayarlar sizde crash problemine yol açabilir. Ben XFX RX 590 kullanıyorum. Kartın Frekans Mhz değerini düşürmeden undervolt yapamıyorum. Belki sizde Mhz değerini düşürürseniz voltajı daha da düşürebilirsiniz.

Hocam frekans düşürmek istemiyorum, düşürürsem kart oldu sana GTX 1060 ya da RX 570.

Hocam frekans düşürmek istemiyorum, düşürürsem kart oldu sana GTX 1060 ya da RX 570.
Ben test ettim hocam kendi kartımda performans farkı olmadı. Stok 1580 Mhz değerinden 1490'a düşürdüm. Birkaç oyunda ve test programlarında denedim. Sonuçta biz bu kartları yüksek fps için alıyoruz. En ufak performans düşüşünde yapmazdım şahsen bırakırdım 88 derece çalışırdı kart.

mhz düşürürsek peki dostum fpslerde düşüş olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…