RX 6700XT alınmalı mı?

Evet kapanıyor ama kapanmaması için bir UPS miydi o tarz bir şeyler satın alman lazım
Ups kısa bir süre etkili oluyor bi süre idare ediyor diye biliyorum. Ups almayacağıma göre sadece bir bilgisayar için bence bilgisayar kapaninca wattman hatasi alsamda sorun olmaz sizce ?

15k

DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

12k buda arada 3k fark var
Bilgisayarı zorlayacak oyun oynamayacam pek acaba heterli gelirmi

Ups kısa bir süre etkili oluyor bi süre idare ediyor diye biliyorum. Ups almayacağıma göre sadece bir bilgisayar için bence bilgisayar kapaninca wattman hatasi alsamda sorun olmaz sizce ?

15k

DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

12k buda arada 3k fark var
Bilgisayarı zorlayacak oyun oynamayacam pek acaba heterli gelirmi
Fazla oyunla aran yoksa 12k olanı al.

Acaba hiç sorun yaşadınızmı
2 defa wattman hatası aldım aşırı oc den (mining yaptığım sıralar) birinde mavi ekran verdi açılınca düzeldi diğerinde ayarlar sıfırlandı ve düzeldi.

Ama oyun oynadığım sırada herhangi bir hata almadım hiç, bu zamana kadar da hiçbir oyun oynadığım sırada çökmedi.
Battlefield 2042 oynuyorum bu aralar 2K en yüksek ayarlarda ortalama 90-100 fps alıyorum.

6700XT alınmalı. Ama AMD sürücüleri ile meşhur olduğu için bence biraz düşünün, yeni sürücülerde FPS takılmaları/dropları çok oluyor.

AMD yazılımsal olarak biraz sıkıntılı olabiliyor arkadaşlarda bundan bahsediyor. 6750XT kullanıyorum 2-3 aydır bende 1-2 kere watman hatası yedim tekrar kurulum vs. yaptım şu an bir sıkıntım yok ama ufak tefek bana göre yani yaşanabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı