Çözüldü RX serisi ekran kartları söylendiği kadar sorunlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Grandsir

Decapat
Yer
Novigrad
Nereye baksam RX 570 çok sorunlu keşke almasaydım, RX 580 çöp bir ekran kartı, keşke 1660 Ti alsaydım gibi yorumlar görüyorum gerçekten alınmayacak kadar sorunlu ve kötü mü bu RX ekran kartları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yav foruma bakıyorsun da ondan. Burayı, diğer platformları insan neden kullanır? Sorunları çözmek için. Kimse gelip buraya şu ürünü aldım, gayet iyi çalışıyor diye konu açmaz. Amacın sorun çözmek olduğu bir platformda sorundan başka bir şey görmemen normal.
AMD'ye göre daha az olduğundan eminim dostum.
Kanıtla? İki kere NVidia kart değiştirdim biri laptop diğeri masaüstü. AMD'de hiç sorun yaşamadım. Bana göre de tam tersi, AMD'ye göre daha çok olduğundan eminim.

Burada sorunlu diyenlerin çoğu kartı kullanmamıştır bile.

Kanıtla? İki kere NVidia kart değiştirdim biri laptop diğeri masaüstü. AMD'de hiç sorun yaşamadım. Bana göre de tam tersi, AMD'ye göre daha çok olduğundan eminim.
Teknoloji şans işidir. Senin sorun yaşamadığın her insanın sorun yaşamayacağı anlamına gelmez. İstersen foruma bi' göz at bak bakalım hangi kartlar hakkında daha fazla şikayet var.:)

AMD ile ben de sorun yaşamadım ama NVIDIA ile 2 kez yaşadım. GTX 560Ti ve 2070 modellerinde. O aralıkta da AMD kullanıyordum. Bu arada driver sorunları var evet zaten AMD'nin sitesinde güncelleme yapacağınızda bile bilinen sorunlar kısmında tüm sorunlar yazıyor ( siyah ekran vs.)

RX 590 kullanıyorum gayet memnunum. Kasım'da satın almıştım. Almadan önce birçok inceleme ve karşılaştırma videosu izledim. Nvidia'daki karşılığı olan ve RX 590'dan daha iyi olan 1660 ve Ti modeline baktım. Fiyat/performans bazında uygun gelmediği için RX 590'a yöneldim. 5-10 FPS için 400-500 TL fark ödemek istemedim açıkçası.

Yalnız, forumda AMD ile sorun yaşayan kişi sayısı Nvidia'ya oranla daha fazla. Bir o kadar da "fanboy" dediğimiz kitle var ne yazık ki. Nvidia'yı yahut AMD'yi babalarının şirketi gibi savunan. Yabancı forumlarda takılıyorum oralarda o kadar takıntı olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı