RX5600 XT ve RX5700 XT kullananlar memnun mu?

Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum. Çok memnunum. Sadece WHQL sürücüler ile kullandım. Sürücüler günden güne stabil hale geliyor. NVIDIA'nın ve Intel'in tek el politikasına karşılık fiyat performans kesinlikle...

Driver sıkıntısı var bazı kartlarda yani bozuluyor. Nvdia kart alın uğraşmaya değmez. Sonuçta pahalı kartlar.
Kartı kullanıyormusun? Yada sende o RTX 2070 mağdurlarındanmısın?

Bana undervolt yapmamda yardım edebilir misiniz? Msi gaming x için.
MSI Gaming X zaten çok serin çalışıyor ama isterseniz yardım edebilirim.İsterseniz fotoğraf atayım ama şuan bilgisayarda değilim.
Tabiki. İsterseniz fotoğraf atayım ama şuan bilgisayarda değilim.
Birde undervolt yaptığımda tuhaf bir şekilde -100mv ile +12mhz kazandım.

MSI Gaming X zaten çok serin çalışıyor ama isterseniz yardım edebilirim.İsterseniz fotoğraf atayım ama şuan bilgisayarda değilim.

Birde undervolt yaptığımda tuhaf bir şekilde -100mv ile +12mhz kazandım.
Şey stok şekilde geldiği için fanlar az çalışıyordu. Şimdi fanların devir hızını arttırdığım için fark etti AC:Odyssey Benchmark yaptığımda 58-63 derece arası çalıştı. Fakat ana menüdeyken 70-80 lere çıkmıştı. İlerde gerek olur mu bilmiyorum. Siz yinede ayarları bana atabilirseniz çok mutlu olurum.

Şey stok şekilde geldiği için fanlar az çalışıyordu. Şimdi fanların devir hızını arttırdığım için fark etti AC:Odyssey Benchmark yaptığımda 58-63 derece arası çalıştı. Fakat ana menüdeyken 70-80 lere çıkmıştı. İlerde gerek olur mu bilmiyorum. Siz yinede ayarları bana atabilirseniz çok mutlu olurum.
Ekran kartım Sapphire Pulse Bu stok hali ile 2 saat tük testinde 76 dereceyi görüyordu , bu hali ile 71'i geçmiyor. Bu arada Kartında frekans olarak 1980'lere çıkıyorsa bu ayarlarla en fazla 1968'i gördü bende ama bu fps azaltmaz çünkü vram'ler overclocklu.

Dosya Ekleri

• IMG_20200617_205328.jpg
    IMG_20200617_205328.jpg
    779,9 KB · Görüntüleme: 37

Dosya Ekleri

• bandicam 2020-06-17 21-35-52-762.jpg
    bandicam 2020-06-17 21-35-52-762.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 36
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı