Ryzen 3600X sistem reset sorunu

jonus

Femtopat
Katılım
12 Aralık 2020
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistem 3-4 günlük bugün durduk yere reset atmaya başladı. Chrome açık video izliyorum Chrome kapatıyorum masaüstüne geçince atıyor. 2 gündür oyun oynadım yayın yaptım sorun yoktu bugün ne oldu bilmiyorum. PSU'dan şüpheleniyorum. Bir fikriniz var mı?
 

Dosya Ekleri

  • B189D2A5-24BA-422F-ACFC-CD63A67CF33A.jpeg
    B189D2A5-24BA-422F-ACFC-CD63A67CF33A.jpeg
    321,6 KB · Görüntüleme: 51
Aslında RTX 2070 Super için önerilen 650W güç kaynağı gerekli diye biliyorum, ama kasanızın yanında gelen güç kaynağı herhalde.

Eki Görüntüle 777609

Maalesef öyle ama 2 gündür sorun yoktu. Dün Dragon Center uygulamasını indirdim bu gün içerisinde 20 30 defa restart attı anlam veremedim. Acaba bu uygulamayla ilgili bir sorun olabilir mi?
Burada göze batan olmaması gereken bir değer yok sanırım değil mi? @DellaPesco
 

Dosya Ekleri

  • image.jpg
    image.jpg
    183,5 KB · Görüntüleme: 44
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı