Başlamayın gene gözünüzü seveyim. Sizin ısınma sorununuz var, işlemcinin değil. Ryzen 1600'e stok soğutucuyla OC yapıp aylarca kullandım. Sıcaklık sorunu falan yok.Aslında AMD'lerin ısınma sorunu var .
Boşta normal fakat oyunda ise 100 derece oluyor yani yük altında çok ısınıyorlar.Başlamayın gene gözünüzü seveyim. Sizin ısınma sorununuz var, işlemcinin değil. Ryzen 1600'e stok soğutucuyla OC yapıp aylarca kullandım. Sıcaklık sorunu falan yok.
100 derece olunca hem CPU nasıl kendini kapatmaz.Bu mu 100 derece?Eki Görüntüle 411220
Geçmiş olsun o konuda çok sorunlular. Arayıp ulaşabilmeniz bile çok zor nasıl başardınız? Ben 1 hafta boyunca aradım bir türlü ulaşamadım. En son mağazaya gittim.Evet arkadaşlar itopya aradı beni ve pcyi yarın alabileceğimi söyledi. Soğutucuyu tam takmamışlar sorun buymuş. Perşembe günü verdim yarın alıyorum ki o da sert üslupla konuşmam sayesinde yoksa hiçbir şekilde haber alamıyorsunuz. Yanlış montaj yüzünden 1 hafta boyunca hem işlemciyi hem anakartı riske attım Thank You Dark Souls.
Tamamen şans eseri. Daha önce de konuşma imkanı bulmuştum. Öncelikle ben mesaj attım iletişim daha sağlıklı olur diye. Cuma günü attığım mesaja bugün hala cevap gelmedi. Daha sonra aradım bana durumu öğrenip döneceğini söyledi ve tahmin edilebilir son dönmedi. Birkaç cevapsız aramadan sonra bu konuşmada biraz tehditkar konuştum. Öyle sorun halloldu.Geçmiş olsun o konuda çok sorunlular. Arayıp ulaşabilmeniz bile çok zor nasıl başardınız? Ben 1 hafta boyunca aradım bir türlü ulaşamadım. En son mağazaya gittim.
Evet arkadaşlar itopya aradı beni ve pcyi yarın alabileceğimi söyledi. Soğutucuyu tam takmamışlar sorun buymuş. Perşembe günü verdim yarın alıyorum ki o da sert üslupla konuşmam sayesinde yoksa hiçbir şekilde haber alamıyorsunuz. Yanlış montaj yüzünden 1 hafta boyunca hem işlemciyi hem anakartı riske attım Thank You Dark Souls.
Hocam oynadığın oyuna göre yardımcı olabilirim. Açık dünya oyunlarında mesela bu çok olur. Belli bir alandan diğerine geçerken anlık takılma olur. Battlefield oynuyorsan 8gb Ram yetmiyor olabilir. Sizde işlemci sıcaklığına bakın yüksek ise sorun ondan kaynaklı hatta yeni konu açın.Üstad bende v4 aldım ancak oyunlarda ara sıra takılmalar oluyor darboğaz v s gibi sende oluyor mu ? driverleri nerden indirdin ve şuan ekran kartında güncel olarak kullandığın driver linkini ve ismini söylermisin rica etsem yeminle baydı alalı 4 gün olmadı 30tlye lisanslı aldığım win10 pro kullanıyorum tüm güncellemelerim tam ve ısınma sorunu bendede var boşta 40 en düşük 35 i görüyor oyunlarda 50 55 küsürü görüyor bu bi sorun mu tam olarak bilmiyorum ileride bi zararı olurmu vs takılma konusuna gelirsek 8gb değil x2 8gb 3000mhz aldım dual çalışması için ancak hala fps dropları oluyor fps drop mu desem darboğaz mı desem bilemedim yardımcı olurmusun reis ? bilgiliyim bu konularda driverlerini vs kullandığın şeylerden felan biraz bilgi verirmisin direk geldiğinde ne yaptın şimdi işlemci soğukluğu nasıl boşta ve yükte iken kaç dereceleri görüyor acaba ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.