Ali CEYLAN Hectopat Katılım 14 Mart 2017 Mesajlar 687 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #41 Şeffaf fanlara da aynı işemi yapınız. Bunu belirtmiştim.
Wynex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.080 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #42 Ali CEYLAN dedi: Şeffaf fanlara da aynı işemi yapınız. Bunu belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Onu da yaptım hocam zaten.
Ali CEYLAN dedi: Şeffaf fanlara da aynı işemi yapınız. Bunu belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Onu da yaptım hocam zaten.
Ali CEYLAN Hectopat Katılım 14 Mart 2017 Mesajlar 687 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #43 Öncesi ve sonrasında fan yönleri yine aynı. Lütfen dikkat ediniz. Dosya Ekleri 5a1k0q.jpg 532,1 KB · Görüntüleme: 98 ZXPVmG.jpg 504,3 KB · Görüntüleme: 96
Wynex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.080 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #44 Ali CEYLAN dedi: Öncesi ve sonrasında fan yönleri yine aynı. Lütfen dikkat ediniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam onu düzeltmiştim siz yazdıktan sonra. Şu anda dediğiniz şekildeler. Yani o fotoğrafı düzelttikten sonra göndermiştim.
Ali CEYLAN dedi: Öncesi ve sonrasında fan yönleri yine aynı. Lütfen dikkat ediniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam onu düzeltmiştim siz yazdıktan sonra. Şu anda dediğiniz şekildeler. Yani o fotoğrafı düzelttikten sonra göndermiştim.
Ali CEYLAN Hectopat Katılım 14 Mart 2017 Mesajlar 687 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #45 O zaman şimdiki hatalı. Bir önceki mesajımda yazdığım gibi fanları dışarı yönlenecek şekilde verin. ŞEffaflar için.
O zaman şimdiki hatalı. Bir önceki mesajımda yazdığım gibi fanları dışarı yönlenecek şekilde verin. ŞEffaflar için.
Wynex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.080 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #46 Ali CEYLAN dedi: O zaman şimdiki hatalı. Bir önceki mesajımda yazdığım gibi fanları dışarı yönlenecek şekilde verin. ŞEffaflar için. Genişletmek için tıkla... Ali CEYLAN dedi: Öncesi ve sonrasında fan yönleri yine aynı. Lütfen dikkat ediniz. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraftaki şekilde dışarıya daha çok hava veriyor hocam. Öbür türlüsü daha az veriyordu, değiştireyim mi daha az hava verene yine de?
Ali CEYLAN dedi: O zaman şimdiki hatalı. Bir önceki mesajımda yazdığım gibi fanları dışarı yönlenecek şekilde verin. ŞEffaflar için. Genişletmek için tıkla... Ali CEYLAN dedi: Öncesi ve sonrasında fan yönleri yine aynı. Lütfen dikkat ediniz. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraftaki şekilde dışarıya daha çok hava veriyor hocam. Öbür türlüsü daha az veriyordu, değiştireyim mi daha az hava verene yine de?
Ali CEYLAN Hectopat Katılım 14 Mart 2017 Mesajlar 687 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #47 Güzel kardeşim. 5 sayfadır 4 fanın yönü anlatılıyor. Bence birkaç kez daha okuyun yorumları. Daha fazlasını yazmak mantıklı değil. Kolay gelsin.
Güzel kardeşim. 5 sayfadır 4 fanın yönü anlatılıyor. Bence birkaç kez daha okuyun yorumları. Daha fazlasını yazmak mantıklı değil. Kolay gelsin.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 28 Mart 2019 #48 Hocam şu sistemdeki gibi yapıp deneyebilir misiniz?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 28 Mart 2019 #49
Y.Burak Şahin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 1.352 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #50 Bence siz en iyisi uzay montaj kullanmayı deneyin yoksa bu işin içinden zor çıkacaksınız gibi görünüyor
Bence siz en iyisi uzay montaj kullanmayı deneyin yoksa bu işin içinden zor çıkacaksınız gibi görünüyor